Böngéssz a legfrissebb sárvári értékelések között!

Kiváló tegnap, 5:58a párjával járt itt
Az arborétumra néző szoba csodás meglepetés volt. A reggeli madárfütty "koncert" ébredésnél elbűvölt bennünket. Az ételek választéka tükrözte a húsvéti ünnep időszakát. Az ételek minősége osztályon felüli,a konyhában és a felszolgálásban dolgozóknak csak gratulálni lehet! A személyzet kedves, szolgálatkész.
Szörnyű 2025. április 18. 20:28gyerekekkel járt itt
SENKINEK NEM AJÁNLOM, AKINEK VOLT GYEREKSZOBÁJA

A) A hotel a 4*-tól igen távol áll. Senkinek nem ajánlom, ha ezt várja el, term. a 4*-os árazásért! A booking. com-on foglalókat a hotel hátrányos megkülönböztetésben részesíti! (Ez ügyben lesz még szavam a megfelelő fórumokon. )

A kislányom megbetegedett.
Kiváló 2025. április 18. 18:23a párjával járt itt
Maximálisan elégedetttek voltunk mindennel, az ételek első osztályúak: ami nem tetszett, hogy az étkezésekkor túl nagy és - az időkorláton belül - szinte állandó a zsúfoltság. . . lehetne bővíteni az éttermet, vagy másképpen elhelyezni az ételeket hogy ne kelljen kerülgetni egymást.
2025. április 6. 16:10a párjával járt itt
Tetszett a szállodában a vidám kellemes hangulat. Gondolok itt a recepción szolgálatot teljesítőkre, mindig tudtak jó tanácsot adni a sárvári látnivalókkal kapcsolatban, mindig kedvesek voltak, vagy az étteremben dolgozókra akik gyorsak, szintén kedvesek voltak és ami a lényeg feladatukat nem az unottság, fásultság jellemezte, hanem az látszott, hogy kedvel,lelkesedéssel dolgoznak.
Kiváló 2025. április 4. 11:53a párjával járt itt
Minden csodálatos volt. Rendkívül elégedettek voltunk. A szálloda tiszta, szoba és fürdőszoba tágas, rendezett minden nap. A személyzet nagyon segítőkész volt. Az etkezes nem lehetett volna jobb. Finom, ízletes és hihetetlenül változatos. A wellness mindenhol tiszta, fürdő nagyon szép, es nagyon elveztuk a kinti furdeslehetoseget is.
Kiváló 2025. április 3. 7:54a párjával járt itt
A Hotel tökéletes, kényelmes, tiszta, a személyzet nagyon kedves, az ételek finomak voltak.
Az Arborétum csodálatos volt.
3 dolog nem tetszett, a vendégek 90%-a idős nyugdíjas, mintha egy nyugdíjas klubba csöppentünk volna, a második, a szauna területén is meztelenül jártak, ez Nekem visszatetsző volt, a harmadik a napi 2000 Ft -os parkolási díj, más helyeken ez ingyenes a Hotel területén.
Összességében azért jól éreztük Magunkat, köszönjük.
Átlagos 2025. április 3. 1:09a párjával járt itt
Nagyon jó fekvésű, jó felépítésű szálloda, nagy előnye a közelben lévő arborétum. A vacsora,ízletes ,változatos. Apró észrevételek: az étterembe nincsen kenyérpirító ,a croassan nagyon hamar elfogy reggelinél . Az úszómedence nagyon jó. A kinti-benti es a termál medence általában zsúfoltak, így nagyon nehéz a pezsgő részhez hozzájutni.
2025. április 2. 20:32a párjával járt itt
Legyenek kedvesek végre a televíziós csatornák kínálatát kibővíteni, mert hihetetlen, hogy milyen magyar adók állnak csak a vendégek rendelkezésére. A reggeli ételválasztéka nagyon egyhangú. Mindezek ellenére szeretünk itt lenni. A legfőbb vonzerő az udvari úszómedence, és a wellness hosszú nyitvatartása.
2025. március 27. 8:51a párjával járt itt
A reggeli választék bőséges a vacsora választékos de íztelen. Az ebéd leveseknél 3 féle levesből lehetett választani. Az ital árak túlzottak. (2 dcl üdítő 1000FT). A FŰTÖTT viz csak 30 fokos ami ebben az időszakban kevés és kevés az ülő rész benne. A napozó ágyak száma megfelelő( mi hétközben voltunk).
2025. március 22. 9:22a párjával járt itt
Összességében megfelelt az elvárásainknak. Negatívum amit kiemelnék a telítettség. Pedig csak hétköznapokat töltöttünk itt, mégis nagy volt a zsúfoltság. Nagyon úgy nézett ki, hogy mind az étterem, mind a welllness részleg befogadóképessége kissebb, mint a vendégek száma. Jellemző az étterem előtti sorban állás. A fürdőrészlegben pedig kevés a nyugágy.