Sárvári éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb sárvári értékelések között!
Vendég
Jó 2025. január 14. 10:16a párjával járt itt
Ebben a szállodában sok-sok évvel ezelőtt szilvesztereztünk a férjemmel, pontosan 1992-ben. Akkor a szálloda még újnak számított. Nagyon szép élményünk kapcsolódik tehát ehhez a szállodához, így most is szívesen foglaltunk ide szállást a barátainkkal együtt. Mindannyian jól éreztük magunkat, alapvetően elégedettek voltunk.
Bírálatként csak annyit jegyeznék meg, remélve, hogy ezen idővel javítani tudnak, hogy a szobák berendezésén, illetve burkolatán lehetne újítani, és amit nagyon hiányoltunk, hogy a TV-n csak néhány magyar adó fogható a 8-9 német adóval szemben. A wellness részleg jól működik, az éttermi személyzet kedves, segítőkész, az étel-felhozatal bőséges és finom. Ez nagyon sokat "lendít" a szálloda megítélése tekintetében.
Többször jártunk már a szállodában. Ugyan olyan kedves és udvarias a személyzet mint első alkalommal volt. Visszatérő vendégként nagyra értékeljük, hogy megbízhatunk a szállás , étkezés és wellness minőségében. Minden igényt kielégítenek. Örömmel tapasztaltuk, hogy napközben több tornázási lehetőséget kínálnak és rövid kirándulásokat szerveznek az arborétumban és a környéken.
Ha valakinek a párja nem kíván sétálni, akkor a szálloda szervezésében a vendégekkel lehet kisebb sétát tenni a társasággal. Viszont jó lenne, ha a szobákba is tennének ismertetőt a programokról, mivel a mi figyelmünket is elkerülte a recepciónál lévő program ajánló és csak az egyik kedves vendég hívta fel a figyelmünket a lehetőségekre.
Vendég
Jó 2025. január 3. 11:30a párjával járt itt
A felszólalók rėszère szükséges lenne trèningeket tartani mivel sok esetben nem tartjâk be az erre vonatkozó alapvető szabâlyokat. ( Az italos poharamat fent fogja meg ahol az èn szâmhozèr , az ètelt nekem teszi elöbb oda nem a hölgy vendégnek. Nem tudott felvilâgositani a borról honnan szârmazik stb.
Hūtővel behelyezni az asztalra ès az első pohårnål nem tölt. ) lyen színvonalú szolgâltatâsnâl mâr nem rakunk fel bors szõrót, amiben âllott elszineződœtt ,semmi aroma nincs. A borsot bors malomban kell tårolni . Ezektől függetlenül kedves udvarias, ès baråtsàgos a kiszolgâlõ szemèlyzet , de ezek a hiânyossâgok lerontjâk a kellemes benyomâst a helyről.
Az ételek fantasztikusan finomak és bőségesek voltak. A szoba szép volt és kényelmes. Egyedüli hiányosságként a mellékhelyiség tisztaságát emliteném meg (a WC húgyszagú volt és a zuhanyzó lefolyójából borzalmas büz áradt). Ezt leszámitva jól éreztük magunkat. A szálloda személyzete kedves és kézséges volt minden tekintetben.
Kiváló 2024. december 28. 15:28a párjával járt itt
Nagyon kényelmes volt az ágy. A wellness szolgáltatas tökéletes volt. Az esti zene kicsit hangos volt és nagyon régi számokból áll a repertoárja a zenésznek. Nem ártana frissítenie. A város közponja nagyon közel van. Karácsony előtt voltunk. Tetszett a pedagógusok énekkara, illetve a forralt borozás és a sütizés.
Nagyon szeretünk itt lenni, sokadszorra látogattunk el a szállodába. Megszoktuk, hogy nagyon retro, mintha kicsit megállt volna az idő a falai között. . Remek, hogy a wellness ilyen hosszú nyitvatartással üzemel, kiváló lehetőség, hogy a kinti medence a legzordabb időben alkalmas úszásra. Leginkább ezért térünk mindig vissza.
Egyetlen kifogásunk van. Nem gyakran nézünk tévét, de az igazi agylövés, hogy milyen "rengeteg, izgalmas" magyar csatorna közül választhatunk. . Még szerencse, hogy az osztrák, német, cseh. . . . vendégek t öbb -saját nyelvükön megszólaló-adást nézhetnek. . .
Kiváló 2024. november 30. 16:21a párjával járt itt
Már nem először jártunk Önöknél, de még szeretnénk. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk. Az elégedettség magas fokán minden szépben és jóban volt részünk. Sok szakember értékes , lelkiismeretes munkája tette széppé az Önöknél töltött napokat. Köszönjük szépen. Szűr Lajos és Szűrné Körtvélyesi Erzsébet Győrből
Nagyon udvarias és segítőkész volt mindenki a wellness részlegen, az étteremben és a recepción is. Az éttermi választék felülmúlta a várakozást, nehéz volt dönteni, hogy melyik finomságot kóstoljuk meg. Egyedül az okozott gondot, hogy a törölköző szárítókat olyan magasra szerelték, hogy mi nem értük fel.
Kiváló 2024. november 23. 17:04a párjával járt itt
Születésnapi ajándéknak vásároltam a férjem részére az utalványt. A véleményeket olvasva bíztam benne, hogy én is hasonlóakat fogok írni az ottlétünk után. Nem csalatkoztam. Minden szuper volt. A wellnes, az ételek választéka, a személyzet. . . Szóval csak jókat tudok írni, és ajánlani másnak is.