A személyzeti kiváló segítőkész udvarias. Szép rend és tisztaság van mindenhol. A szoba kicsi. . . 3 embernek nagyobb szobát kellene ajánlani a pótágy egy camping ágy volt ami szétesett a lécek potyogtak így a férjem egy 5 cm-es szivacson aludt földön. . .
a fűtést nem lehet szabályozni csak ha ablakot nyitva hagyjuk nappal nem volt gond ,de egy 5 éves gyerekre éjjel nem lehet ablakot nyitni 27,5 fok volt a szobában pihenni nem lehetett. . . a gyerek jól érezte magát a játszóház és a foglalkozások miatt mi kevésbé. . . 4 csillagos szállodák általában a szobára is figyelnek, hogy kényelmes legyen hisz pihenni szeretne az ember ennyi pénzért nem 5 cm szivacsot és egy szauna szobában "aludni "
Unokahugomnak a 18. Szülinapjàra foglaltam le 1 ejszakàra. Mèg egyszer szeretnèm megköszônni a tortàt es mindent is…🤗Nagyon tetszett neki ès pàrjànak a szàllàs, a Torta, ètel,wellness😉. Biztos hogy èn is menni fogok😉
Sajnos nem néztük meg , hogy egy gyerekbarát Hotel, ezzel nem lenne baj hisz ilyenre nagy szükség van. Maga a hotel , az étkezés a személyzet kiváló ! ! Mi pihenni kikapcsolódni mentünk barátokkal , itt az állandó gyerek zsivaj , sikitozasok, rohangalas, a welnesről nem is beszélve (Vízipisztolyozás ,gyerek dobálás ,labdázás)De Még egyszer mondom ez nem a szálloda Hibja ,,ez a mi hibánk ,,hogy nem néztünk utána hogy ez egy gyerekbarát szálloda! Ettől függetlenül kellemesen eltelt! !
Szörnyű 2025. március 24. 19:41barátokkal járt itt
A wellnes részleg a képeken sokkal nagyobb tűnt. Zsúfolt volt. Ennyi vendégre nagyon kicsi volt. Ráadásul egyéni,fizetett,maszek úszás oktatás is zajlott a medence egy részében. A gyerek medence olyan kicsi volt,hogy ott nem sok gyerek tudott pancsolni. A jakuzzi használata is akadályokba ütközött.
Csak az egyik felét lehetett használni,mert a többi részére iszonyatosan nagy erővel fújták a levegőt . A padozat takarítása is elmaradt. Nagyon vizes volt, csúszkálni lehetett rajta, baleset veszélyes volt . A szobák tiszták,szépek voltak. A fürdőszobában a wc és a mosdókagyló alacsony elhelyezése zavaró volt. Az ételek finomak voltak. Igaz volt olyan eset,hogy az étkeztetés vége felé érkeztünk az étterembe,és már az elfogyott ételből nem hoztak ki újabb adagot. Összességében nézve,a pénzért nem az elvárt szolgáltatást kaptuk. Nagy csalódás volt. Pedig a szálloda kiválasztásánál a 2019-es Év szálloda versenyen elért II. helyezés is mérvadó volt.
Vendég
Átlagos 2025. március 22. 7:53a párjával járt itt
Az ételek minősége és íze nem volt megfelelő számunkra. A szállodában rettentő hosszú, szűk folyosókon lehet eljutni az étterembe és a recepcióra. Amikor kint van a takarítókocsi alig lehet átférni mellette. Ráadásul néhány helyen burkolnak, szerelnek, amik mind akadályt képeznek a folyosón való közlekedésben. A távirányító olyan koszos volt, hogy még ilyet sehol sem tapasztaltam.
Először is a képek alapján nagyon kedvező ajánlatnak tűnt, árban is szinte a legjobb. Nem kellett előre fizetni, csak távozáskor, és a számlán semmi rejtett kiadást nem találtam :) pedig részletező volt a fogyasztással együtt. A szoba-fürdőszoba kellemes méretű és esztétikus, barátságos, jól felszerelt, beleértve a gardrob szekrényeket is.
Az erkélyről valóban közvetlen rálátás volt a Balatonra, ezt nem is lehet megunni :) 3 lift felváltva működött, még várni sem kellett. Érkezés estéjén vacsoránál borkóstoló volt, az ételválaszték, az étterem panorámás, szépen felszerelt. . . szóval minden nagyon kedvünkre való volt. Sok helyen voltunk már, de ez Magyarországon eddig mindent vitt- ár/érték arányt is beleértve. A wellness részleg "meghökkentően" gyönyörű és kellemesen használható volt minden eleme, még jégdara gép és citromos hűtött víz is kedveskedett a jó hangulathoz, nem beszélve a kimondottan meleg vízű és hangulatos barlang kialakítású jakuzzis részről, ahol sk indíthattuk egy kapcsolóval a masszázs elemeket. Még a viszonylag nagy méretű úszómedence vize is kellemesen langyos volt. Nagyon nagyon nagyon :) Minden ! ! ! Köszönjük.
Tetszett:Recepciósok,felszolgálók ,személyzet segítőkészsége,kedvességük! ! Profi csapat. Ételek finomak változatosak,bableves hú nagyon finom volt! ! ! Welnes tiszta és kiváló! Egy valami amiről nem önök tehetnek szomszéd házra nézett a szobánk2112 és a szomszéd csörgött zörgött reggel 7 kor! ! ! (ezt a szobát adnám ki utoljára)! !
Kevés napozó ágy, nincs gyermek méretű fürdőköpeny, az étel választék nem túl bő, de minden étel rendkívül finom volt. A játszóház egyéb szállodákhoz képest kiemelkedő, ahogyan az italok minősége is. Pozitív a pótágy nagy mérete, a hotel nagyon jó helyen található, az autópályához közel, a parkolási lehetőség is kiváló, jó a fitness terem felszereltsége, a személyzet segítőkész.
Mivel már nem először voltam ott segítségre nem volt szükségem,nagyon jól éreztük magunkat De a szomszéd szobába két vendég jött akik tőlünk kértek segítséget, mivel nem kaptak tájékoztatás nem tudták hogy működik az ajtó nyitó kártya,miért nincs áram a szobában,szívesen segítettem nekik nekem azért volt kicsit fura mivel 2024 ben mi nem ezt tapasztaltuk, nagyon segítőkész volt a személyzet mindent megmutattak
Feleségemmel és a barátainkkal töltöttünk el 2 éjszakát 3 napot a hotelben. Szuper volt minden, a szoba tisztasága kiváló, a személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg szuper, és az ételek fenomenálisak. Összességében minden szuper volt, jól éreztük magunkat, ha tehetjük még biztosan visszatérünk Önökhöz!