Böngéssz a legfrissebb siófoki értékelések között!

Kiváló 2025. március 17. 7:46egyedül járt itt
Először is a képek alapján nagyon kedvező ajánlatnak tűnt, árban is szinte a legjobb. Nem kellett előre fizetni, csak távozáskor, és a számlán semmi rejtett kiadást nem találtam :) pedig részletező volt a fogyasztással együtt. A szoba-fürdőszoba kellemes méretű és esztétikus, barátságos, jól felszerelt, beleértve a gardrob szekrényeket is.
Kiváló 2025. március 13. 7:12a párjával járt itt
Tetszett:Recepciósok,felszolgálók ,személyzet segítőkészsége,kedvességük! ! Profi csapat. Ételek finomak változatosak,bableves hú nagyon finom volt! ! ! Welnes tiszta és kiváló!
Egy valami amiről nem önök tehetnek szomszéd házra nézett a szobánk2112 és a szomszéd csörgött zörgött reggel 7 kor! ! ! (ezt a szobát adnám ki utoljára)! !
2025. március 8. 10:44gyerekekkel járt itt
Kevés napozó ágy, nincs gyermek méretű fürdőköpeny, az étel választék nem túl bő, de minden étel rendkívül finom volt. A játszóház egyéb szállodákhoz képest kiemelkedő, ahogyan az italok minősége is. Pozitív a pótágy nagy mérete, a hotel nagyon jó helyen található, az autópályához közel, a parkolási lehetőség is kiváló, jó a fitness terem felszereltsége, a személyzet segítőkész.
Kiváló 2025. február 28. 8:16barátokkal járt itt
Mivel már nem először voltam ott segítségre nem volt szükségem,nagyon jól éreztük magunkat
De a szomszéd szobába két vendég jött akik tőlünk kértek segítséget, mivel nem kaptak tájékoztatás nem tudták hogy működik az ajtó nyitó kártya,miért nincs áram a szobában,szívesen segítettem nekik nekem azért volt kicsit fura mivel 2024 ben mi nem ezt tapasztaltuk, nagyon segítőkész volt a személyzet mindent megmutattak
Kiváló 2025. február 27. 16:21a párjával járt itt
Feleségemmel és a barátainkkal töltöttünk el 2 éjszakát 3 napot a hotelben. Szuper volt minden, a szoba tisztasága kiváló, a személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg szuper, és az ételek fenomenálisak. Összességében minden szuper volt, jól éreztük magunkat, ha tehetjük még biztosan visszatérünk Önökhöz!
Kiváló 2025. február 27. 9:38a párjával járt itt
A szálloda egy labirintus. Érkezés napján órákat töltöttünk el, hogy eligazodjunk. A szobánkból csak háztetőket láttunk. Az ételek jók voltak, de az étterem kissé szűkös. A wellnes elfogadható, de a pihenő ágy és szék kevés. Kültéri parkoló nem volt, a garázsban a parkolók szűkek,nehézkes a parkolás.
2025. február 26. 14:07gyerekekkel járt itt
A sok negatív értékelést olvasva félve utaztunk de jól éreztük magunkat. Tiszta szobánk volt.Bőséges svédasztalos ételek közül választhatunk.
Wellness tiszta, kicsit sokan voltak.
Az kicsit megdöbbentő volt hogy más ital fogyasztásának számláit velünk akarták fizettetni. De összességében nagyon jó volt.
2025. február 21. 10:57gyerekekkel járt itt
Sok helyen voltunk a párommal, és a fiam családjával.Itt hiányzott a szaunáknál az ivóvíz lehetösége
A centrifuga sem hiányozhat a 4* - os hotel
wellnes részlegéböl.

Az ételek nagyon finomak voltak, és bő választék volt gyümölcsből is.
Már voltunk ebben a hotelben, az unokám kérte hogy megint ide jöjjünk.
Kiváló 2025. február 20. 15:57a párjával járt itt
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a személyzet nagyon kedves és barátságos volt.
A felszereltség és a tisztaság is megfelelt az elvárásainknak. Egyetlen negatív dolgot említenék: a szobánkban folyamatosan nagy zaj volt a fűtés zúgása miatt. A fűtőrendszert valahogy hang szigetelni kellene, mert a szobában éjjel nappal zúgott a fűtő/hűtő berendezés meglehetősen hangosan.
CE Plaza Hotel válasza
Kedves Vendégünk!

Köszönjük véleményét, mely fontos számunkra és szíves elnézésüket kérjük az esetlegesen okozott kellemetlenségekért.

Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
2025. március 10., , CE Plaza Hotel
2025. február 19. 8:23a párjával járt itt
Elsősorban a nagy wellness-részleg miatt választottuk a férjemmel februári kikapcsolódásunk helyszínének. Tetszett, jól tudtuk érezni magunkat, DE
- a szauna-részbe kellene egy ivóvíz csap,
- nem volt elég meleg a levegő hőmérséklete a medence-részben, illetve a folyosón.
Választékos és finom a reggeli és vacsora kínálat, széles időspektrumban fogyasztható el.