2024. november 16. 2:55gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Sándor éttermet itt néztem ki. Telefonáltunk kicsi gyerekkel mehetünk-e ,azt mondták igen. Megérkeztünk-tényeg van saját parkoló-a Sándor étterem előtt ,mivel november van-nem igazán szezon,és 16 óra volt-se nem ebéd,se nem vacsora idő nem voltak sokan igy oda ülhettünk ahova akartunk.
A pincérek udvariasak voltak,felvették a rendelést sajnos amit én előzőleg kinéztem azt már nem főzték,de ajánlottak mást, az indok az volt hogy liba napok vannak és ami előzőleg étlapon volt azt most nem ajánlat- ez volt az egyetlen ami nem tetszett frissiteni kellene a netes ajánlatot-naprakészen . Rendeltünk előételt azt mondták a liba máj szeletes előétel 1 személyes -hát olyan bőséges volt hogy mind a 4-en nem hogy megkóstoltuk,de még második piritósos máj szelet is jutott, a máj finom volt szépen szeletelt-nem is vékony szeletek tökéletes előétel . Leves izletes volt. Főételt több félét rendeltünk pizzát,stéket,májat minden finom volt és bőséges. Desszertet is többfélét rendeltünk mind jó ízű volt. A kiszolgálás gyors és pontos. Nem tetszet viszont,hogy elég hangulat világítás volt jobb fénynél jobban esik az étel -a szemükkel is eszünk. Tetszett viszont az ,hogy kisbaba senkit nem zavart-igyekeztek a gyerekeim is hogy ne sirjon,el is aludt itt, írnám ,hogy a Sándor étteremben van polyázó asztal a női mosdóban és mosdó tágas és tiszta.