Böngéssz a legfrissebb soproni értékelések között!

2025. január 9. 8:23barátokkal járt itt
Felújítás végén jártunk a szállodában, de nem volt zavaró munkavégzés, lehet látni, hogy hol tartanak a munkák. A wellness részleg szerintem kicsit zsúfolt, ha ilyen teltházas időszakban érkezel, egyébként lehet hogy elegendő. Egy kicsit lehetne minden melegebb a medencék hőmérséklete és a szauna is.
2025. január 6. 21:42a párjával járt itt
Alapjában vève elègedettek voltunk mindennel. A fürdőszobában viszont elzárhatatlan volt a meleg vizes csap, îgy nem is használtuk. Többször szóltunk, de nem kaptunk jelzèst ès nem is javïtották meg.Remèljük az utánunk következő vendègeknèl már nem lesz gond.
2025. január 6. 16:26a párjával járt itt
A szoba, kellemes volt, az ételek finomak, amit hiányoltam, a recepciósok nem mindig voltak tisztában a dolgokkal, mivel mi busszal közlekedtünk a városba, a kifüggesztett menetrend eltért a megállóban lévőtől, ez hét végén kellemetlen, mert óránként közlekedtek a buszok.
Összességében kellemes, pihentető, kikapcsolódás volt.
Kiváló 2025. január 5. 22:45a párjával járt itt
A felújított szoba nagyon szép, tiszta, kényelmes volt (egyetlen hibája, hogy az ágy gurulós). Kilátás csodaszép, praktikus, hogy a Volánbusz a szálloda előtt áll meg, mellyel könnyedén be lehet közlekedni a városba. A szilveszteri gálavacsora kitűnő volt, a hajnali lencse is az éjféli pezsgős koccintás, a Himnusz együtt éneklése valamint az operett és salsa műsor is nagyon közvetlen és szórakoztató volt.
Átlagos 2025. január 3. 12:34barátokkal járt itt
A szilveszter éjszakai szervezetlenség miatt, nem tudtunk a himnusz után koccintani. Bőven a himnusz után csaptak oda egy bontatlan üveg pezsgőt a 8 fős asztalunkra, amit vizes-,boros-, ki mit ivott előtte poharakba tudtunk tölteni. Ez látszólag apróság, de mivel az éjféli koccintás fontos mozzanata a szilveszteri programnak, ez sokat rontott az egyébként jó véleményünkön.
2025. január 3. 8:54a párjával járt itt
A szálloda szép tiszta. Sok jó programot szerveztek, vizi torna, szauna szeánsz,túra a Károly kilátóhoz,kis vonatos városnézés. Kiemelném a túravezetőt,Viktort aki nagyon felkészült kedves fiatal ember. A Szilveszteri műsor nagyon szinvonalas volt! Egy apró hiba volt a zenekar nagyon jól játszott,de nagyon hangos volt. Az ellátás első osztályú volt,ízletes és bőséges választékkal.
Gyenge 2025. január 2. 14:42a párjával járt itt
Nagyon készültünk, de iszonyatos csalódás volt. . . A szoba hiába felújított. . . szűkös, főként a fürdő. Nincs elegendő vizes holminak való akasztó. Nincs elég víznyomás. WC papír SILÁNY MINŐSÉGŰ, nem elegendő, kérni kellett többször is (? ? ? ! )
Egyszóval fapados-de minden. . .
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 132 városban járt márFelfedező - 109 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3121 feltöltött kép
Kiváló 2024. december 31. 21:06a párjával járt itt
Nem kifejezetten minimalista a helyiség, de így jobban jött ki a cím. A másik fele igaz. De egy kicsit még visszatérek a külsőségekre. Még be sem léptünk, már érezhető volt a melegség, az utcán lévő székeken gondosan összehajtott puha, bolyhos takarók. A bejárat most a főutcáról nyílik, a pult (micsoda sütik, istenem!
Hoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, SopronHoffer Cukrászda, Sopron
Még több kép (17 db) >>
Gyenge 2024. december 30. 9:00egyedül járt itt
Tavaly ugyanitt voltam karácsonykor, akkor meg voltam elégedve ! A szoba szép volt, de óri8ási porcicák voltak a szék és asztal alatt,úgy látszik csak ott takarítanak, ahol nagyon látszik ! A fürdőben nem működött a törölközőszárító ! Egybenyitható szobában kaptam helyet, ahol a vékony elválasztó ajtón minden áthallatszott, legfőképpen a kutyaugatás !
Kiváló 2024. december 29. 10:11gyerekekkel járt itt
A wellness részlegen dolgozók munkáját ,legfőképpen a szauna mesterét,szeretném kiemelni,mert a 3nap alatt sok időt töltöttünk ott a gyerekeimmel. A mindig kedves,segítőkész,udvarias,barátságos,humoros Tóni,folyamatosan a kedvünkben járt ,s ahogy megfigyeltem. . . minden vendég kedvében. Fergeteges ,,vizitornája,,élményszámba ment.