Böngéssz a legfrissebb szegedi értékelések között!

Kiváló 2025. február 1. 18:13családjával járt itt
Családi ebédre kerestem helyszínt hogy lányunk diploma átvételét megünnepeljük.Nagyon örülök, hogy erre az étteremre esett a választásom.Nagyon finomak voltak az ételek hatalmas adagot adtak figyelmesek voltak mindent melegen szolgáltak fel. Tiszta szívből ajánlom az éttermet. Köszönjük!
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 135 városban járt márFelfedező - 55 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1833 feltöltött kép
Kiváló 2025. február 1. 10:34a párjával járt itt
Egy séta alkalmával mentünk az étterembe. Jól megközelíthető helyen van. Nagyon hangulatos. Mexikói , Amerikai jelleg. Mint ha ott lennénk- olyan a dekoráció. A személyzetet csak dícsérni tudom. Gyors kiszolgálás. Kiváló ételek és adagok. Jó árban. A végén, mikor fizettünk, meghívtak egy-egy sütire.
Gringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, Szeged
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. február 1. 10:22a párjával járt itt
Egy spontán ötlet miatt tértünk be a Taj mahal indiai étterembe. Jól megközelíthető, a belvárosban. Hangulatos pince helyiség. A lejutás is izgalmas, elég meredek a lépcső. Kedves, gyors kiszolgálás. Az ételek nekem fűszeresek voltak. De az indiai ilyen. Kellemes adagok. Érdemes kipróbálni.
Taj Mahal Indiai Étterem Szeged, SzegedTaj Mahal Indiai Étterem Szeged, SzegedTaj Mahal Indiai Étterem Szeged, SzegedTaj Mahal Indiai Étterem Szeged, Szeged
Még több kép (1 db) >>
2025. január 27. 6:53a párjával járt itt
Nagyon szép volt az épület, a régi korok hangulatát idéző. A magas beltér miatt a hotel teljes felfűtése nem egyszerű és igen költséges lehet. A szobánkban megfelelő volt a hőmérsékletet, a közösségi terekben már kevésbé, főleg a reggelihez kellett melegen öltözni, ami bőséges és finom volt. Ár -érték arányt figyelembe véve érthető.
2025. január 18. 10:01egyedül járt itt
Nincs kedved főzni menj a Hobiart Bisztroba!
Mindennap friss ételekkel várja kedves Vendégeit!
Kiszolgálás első osztályú!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30390 feltöltött kép
Kiváló 2025. január 14. 18:54egyedül járt itt
A Cool pubba vissza fogok járni, ezt elhatároztam mindjárt az első látogatásnál, ami tán decemberben volt. Azóta még kétszer megfordultam itt. A vármegye egyetlen sörcsapoló mestere dolgozik a helyen tulajként. Élmény látni, ahogy dolgozik és magyaráz. Nem mellesleg több jó sört tartanak jó áron, főleg cseheket, csapon inkább az Asahi portfólió cuccait, de például Bakalaruk is van.
Cool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, SzegedCool club, Szeged
Még több kép (45 db) >>
Kiváló 2025. január 13. 22:44családjával járt itt
Nemrég jártunk Szegeden és kilátogattunk a családdal a Mars téri piacra , mivel imádjuk a halat , ezért a Szabó féle halsütőnél kötöttünk ki. Az első benyomás nagyon pozitív volt ,mert a piachoz képest nagyon kedves kiszolgálást kaptunk , majd választottunk halat ,egy hekket két ponty szeletet meg egy filézett harcsát kenyérrel,savanyúsággal , Friss ,meleg volt ,egyszerűen fantasztikus ,vérré vált bennünk!
2025. január 12. 12:36családjával járt itt
Barátságos, 2024 nyarán nyílt hely nem messze Kiskundorozsma központjától. Az Árpád korban alapított, 1973 óta Szegedhez tartozó, ezidőtájt 15. 000 lelkes községben a hely a maga műfajában hiánypótló. Népszerű street food fogásokat kínálnak elsősorban, pizzát, hamburgereket, hot-dogot, gyrost, salátákat, tortillákat, továbbá rántott ezt-azt.
Sercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, SzegedSercegő pizzéria, Szeged
Még több kép (13 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 80 városban járt márFelfedező - 14 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. január 12. 8:59barátokkal járt itt
. . . hiszen a városban mindig éltek betelepült kereskedők, többek között szerbek is. Így teljesen jogos, hogy a város egyik főterén legyen szerb vendéglő. Ami inkább bisztró jellegű. Nem annyira kicsi, mint belépve gondolnánk, hiszen két galériája is van, ami lehetővé teszi, hogy elkülönüljenek a társaságok.
Classic Café Szerb Étterem & Grillkert, SzegedClassic Café Szerb Étterem & Grillkert, Szeged
2025. január 2. 22:04egyedül járt itt
Érkezéskor december 28-án a recepciós azt mondta, hogy a szálloda előtti parkoló január 2-ig ingyenes. Nem kell fizetni, ehhez képest dec. 30- 31. fizetős volt. A szerencsén múlott, hogy éppen az autónál volt közülünk valaki amikor a parkolóőr ellenőrizte a parkoló jegyeket, és így nem lettünk megbüntetve.