Böngéssz a legfrissebb szegedi értékelések között!

Kiváló 2024. december 28. 5:50egyedül járt itt
Azt gondóltam, hogy ilyen áron nem lesz valami extra a hely. Kellemesen csalódtam. Nagyon jól éreztem magam úgy a szálláson, mint a városban. Mindenhol segítőkészek voltak az emberek. A wifit nem használtam, mivel korlátlan netem van. Jó helyen van a szálloda, nem a központban, de mégis minden akár gyalog akár buszokkal pillanatok alatt elérhető. A társ étterem is kellemes hely volt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30390 feltöltött kép
2024. december 24. 9:46a párjával járt itt
Jó kis kocsma, remek dizájnnal, kedves kiszolgálással, csapolt borokkal. A falon egész jó szövegek. Páldául: a berúgés nem cél, de őtbaesik,. Beb@szás nélkül az élet kib@szás. Királyleanykat és Olaszrizlinget ittunk a Mátrai Szabó pincétől, meg Pilsner Urquellt, amit csak 4 decire adnak, ami persze helytelen.

Borkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, SzegedBorkápolna, Szeged
Még több kép (13 db) >>
Átlagos 2024. december 24. 7:48gyerekekkel járt itt
Rettenetesen büdős volt a fürdőszobaban ami átjárta az egész apartmant ez nyáron is így volt , akkor azt hittük véletlen és csak az első éjszaka után kértünk másik helyiséget. Most rögtön ezt néztük ahogy megérkeztünk és sajnos eleve egy büdös szobát adtak ki , majd a panaszomat követően másik 4 büdös szobát mutattak , az 5 .
Gyenge 2024. december 23. 18:19egyedül járt itt
A Cirmibe a 2016-os első látogatás után, melyről oly lelkesen számoltam be, betértem még háromszor. Egyáltalán nem volt oly szuper, mint az először. A pincér okoskodott gasztronómiai kérdésben és nem is volt igaza, ez valamikor 2020 táján történt, az étel sem volt az igazi, 3 pontnál nem érdemelt többet. A minap 23.
Cirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, SzegedCirmi Kézműves Gasztrokocsma, Szeged
Még több kép (24 db) >>
2024. december 23. 18:08egyedül járt itt
A Négy lépcsős söröző olyan, mint egy Rejtői kocsma, arról nevezetes a városban, hogy ott már embert is öltek. Ami sajnos nem vicc. Úgy hírlett, hogy bezárnak, ami igaz is volt, de akadt új üzemeltető, aki fantáziát látott az újranyitásban.
Négy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, SzegedNégy Lépcsős Söröző, Szeged
Még több kép (17 db) >>
Kiváló 2024. december 23. 17:48a párjával járt itt
A REÖK Szeged első számú cukrászdája. Több ízben jártunk itt, legutóbb múlt vasárnap. A megannyi csábító desszert közül ezúttal egy csokis málnát választottunk, továbbá egy Mangó málna nevűt, valamint egy Sziciliai pisztáciatortát. A kiszolgálás kifogástalan, a beltér hangulatos, ez egy korrekt 5 pont, nagyon enyhe kerekítéssel.
REÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, Szeged
Még több kép (31 db) >>
Kiváló 2024. december 22. 22:29a párjával járt itt
A Grand cafe remek hely. A minőségi borokat elképesztően kedvező áron adják, 400 forintért már jó bort lehet inni például a Borbély pincétől Badacsonyból vagy Csanádiéktól Császártöltésről. A sörök sem drágák. Tartanak Szent András söröket is, igen szép választékban. A háttérzene kellemes, a dizájn megnyerő.
Grand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, SzegedGrand Café, Szeged
Még több kép (16 db) >>
2024. december 11. 8:38a párjával járt itt
Szuper az átjárás az Aquapolisba, viszont a szálloda saját uszodája nagyon alacsony vízmélységű. Kár, hogy így építették meg. A recepción külön kiemelném Esztert, aki amikor a 245-ös szobában voltunk és a szomszédos 246-osból minden áthallatszott. Amikor felkerestem a recepciót, rögtön felajánlotta cserére a 102-t.
2024. december 9. 19:30egyedül járt itt
A DTK pubban jártam már akkor, midőn még csak a pincehelység volt meg s földszinti termek illetve a galéria még a Tiltott Csíki Sörözőhöz tartoztak. Korrekt söröző volt, jó árakkal, melyekkel, akárcsak a névvel, a diákságot célozták meg. Ma ismét beültem hozzájuk.
DTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, SzegedDTK & Pub, Szeged
Még több kép (9 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 135 városban járt márFelfedező - 55 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1833 feltöltött kép
Kiváló 2024. december 7. 10:06a párjával járt itt
Karácsonyi vásárlátogatás után melegedés és evés céljából kerestük fel a vendéglőt. Elég sokan voltak, de kaptunk asztalt. A választék elég nagy. Kicsit drága árfelkvés, de a belváros ilyen. Az ételek finomak voltak és jó adagok. A személyzet kedves. Az étterem jó hangulatú. Modern. Ajánlom aki arra jár.
Vendéglő a Régi Hídhoz, SzegedVendéglő a Régi Hídhoz, SzegedVendéglő a Régi Hídhoz, SzegedVendéglő a Régi Hídhoz, SzegedVendéglő a Régi Hídhoz, Szeged
Még több kép (2 db) >>