Böngéssz a legfrissebb szegedi értékelések között!

2025. március 11. 18:43egyedül járt itt
Én elégedett vagyok a Hóbiárttal,akár kiszállításról,akár benti kiszolgálásról legyen is szó. Az ételek finomak,háziasak,az adagok megfelelőek. Árban is rendben van. Rendszeresen járok ide,és megtartom ezt a szokásom. Csak ajánlani tudom.
Kiváló 2025. február 16. 9:07a párjával járt itt
Tetszett a sok játék, szabadidős foglalkozások, nagyon jó a sok választék az ételekben. Szép a fürdő,sok választási lehetőség van a medencékben. Ami nem tetszett a parkolás. Ha már a hotel vendégei vagyunk a parkolás bele tartozhatna az árba,az a hotel területe és dühítő,hogy még drágább mint az út testen parkolni.
Kiváló 2025. február 5. 11:17családjával járt itt
Nagyon kedves kiszolgálás ,minőségi, tiszta ízű hal, mindenkinek szívből ajánlom! Ettünk máshol is halat de se a kiszolgálás, se a minőség , a közelébe se ér !
Kiváló 2025. február 1. 18:13családjával járt itt
Családi ebédre kerestem helyszínt hogy lányunk diploma átvételét megünnepeljük.Nagyon örülök, hogy erre az étteremre esett a választásom.Nagyon finomak voltak az ételek hatalmas adagot adtak figyelmesek voltak mindent melegen szolgáltak fel. Tiszta szívből ajánlom az éttermet. Köszönjük!
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 136 városban járt márFelfedező - 55 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1861 feltöltött kép
Kiváló 2025. február 1. 10:34a párjával járt itt
Egy séta alkalmával mentünk az étterembe. Jól megközelíthető helyen van. Nagyon hangulatos. Mexikói , Amerikai jelleg. Mint ha ott lennénk- olyan a dekoráció. A személyzetet csak dícsérni tudom. Gyors kiszolgálás. Kiváló ételek és adagok. Jó árban. A végén, mikor fizettünk, meghívtak egy-egy sütire.
Gringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, Szeged
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. február 1. 10:22a párjával járt itt
Egy spontán ötlet miatt tértünk be a Taj mahal indiai étterembe. Jól megközelíthető, a belvárosban. Hangulatos pince helyiség. A lejutás is izgalmas, elég meredek a lépcső. Kedves, gyors kiszolgálás. Az ételek nekem fűszeresek voltak. De az indiai ilyen. Kellemes adagok. Érdemes kipróbálni.
Taj Mahal Indiai Étterem Szeged, SzegedTaj Mahal Indiai Étterem Szeged, SzegedTaj Mahal Indiai Étterem Szeged, SzegedTaj Mahal Indiai Étterem Szeged, Szeged
Még több kép (1 db) >>