Böngéssz a legfrissebb tapolcai értékelések között!

2025. január 15. 7:52a párjával járt itt
Elégedettek voltunk a szobával és az ételekkel. Amitől többet vártunk: az a termálmedence vizének hőmérséklete. Nem felelt meg a kiírt hőfoknak, annál hidegebb volt. Az élménymedence vize kifejezetten hidegnek tünt, a téli hidegben kimenni nem volt jó (a tornát mégis ott tartották).
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 389 városban járt márFelfedező - 2707 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30196 feltöltött kép
2025. január 12. 12:43barátokkal járt itt
A Dream Teamben a múltkor csak fagyiztunk, most kipróbáltuk a konyhát is baráti társaságban egy bortúra alkalmával a Villa Tolnay meglátogatása előtt. A beltér hangulatos, a kiszolgálás minden tekintetben kiváló: udvarias, gyors, szívélyes és segítőkész.
Dream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, Tapolca
Még több kép (24 db) >>
Kiváló 2024. december 27. 5:49a párjával járt itt
3 napos karácsonyi wellneszre érkeztünk. A személyzet szakértelme és a vendégekhez való hozzá állása kimagasló.
A szoba tisztasága és ellátottsága tökéletes volt. A minibár árait kissé eltúlzottnak találtam, de nem kötelező igénybe venni.
A Büfé reggeli és vacsora minden várakozást felülmúlt, szó szerint a bőség zavara. Ízletes, bőséges, profi kiszolgálás.
Ajánlom mindenkinek!
Átlagos 2024. december 25. 20:22a párjával járt itt
A tetőn levő gép ház alatti szobát kaptuk, ahol folyamatosan hallottuk a gép zúgását. Így az éjszakai alvás sem volt komfortos.
A wellness részlegben valaki elvitte a 39-és fehér papucsomat, helyette otthagyott egy 38-as fehér papucsot. Kértem a személyzettől egy szállodai szövet vendég papucsot, de azt mondták, hogy nem tartanak ilyet. Egész délután papucs nélkül kellet …
Kiváló 2024. december 21. 17:24gyerekekkel járt itt
Nagyon gyerekbarát! Játszó sarok vár már a recepción. Az első emeleten "óvoda" és torna terem. Rengeteg játékkal, délután foglalkozásokkal :)
A -1 szinten a fürdő mellett jatszóház :) a fürdőben tudtunk kérni baba úszógumit :) volt sok wcben wc szűkítő! Az étteremben külön műanyag gyerek étkészlet.
Szörnyű 2024. december 10. 16:47a párjával járt itt
A 162 szobát kaptuk. A folyosó legvégén, a padozaton részben bugdácsolva haladtam, a hibát a szutykos szőnyegpadló takarja. Szoba jéghideg, a folyosó volt meleg. A szerelőember a szoba kádjában kimosta a klíma -szürőt, mert nyugtázta, hogy őrült hideg van és nem jön a meleg sem a hideg a klímából. Így másnapra javult a helyzet.
Kiváló 2024. december 8. 17:01barátokkal járt itt
Pazar természeti környezetben levő, nagyon idillikus kávézó, kerttel és terasszal a patak mellett. A női felszolgálók nagyon udvariasak voltak, de sajnos a férfi felszolgáló modora kivánnivalót hagy maga után. Már harmadszor tapasztaltam részéről ezt a kioktató, lekezelő stílust, ami sértő és elfogadhatatlan egy nívós vendéglátóhelyen!
Kiváló 2024. december 4. 10:02a párjával járt itt
A Dunántúl egyik legkedveltebb pihenohelye számomra. A személyzet nagyon készséges barátságos és alázatos. Mosolygós arcok nem kényszeres kedvesség ( nagyon ritka). Az épület maga már meg érdemelne egy renoválást de a szolgáltatások és a kiszolgálás színvonala ellensúlyozza a picit kopott külsőt. Köszönjük ismét jól éreztük magunkat.
Átlagos 2024. november 25. 6:22egyedül járt itt
A szálloda jó helyen van, szép kisváros Tapolca. A szoba tiszta volt. Az ár elfogadható. Sok felújításra, festési, karbantartási munkát fontos lenne elvégezni, wellness mennyezet, erkélyek festése stb. Az ételek finomak voltak, a pincérek nagyon kedvesek. Összességében, ár érték arányban elfogadható volt.
Átlagos 2024. november 24. 21:52egyedül járt itt
A tapolcai Nívó sörözőt az különbözteti meg a többi hasonló kommersz italokat olcsón kínáló egységtől, hogy egyrészt jó későig nyitva van, másrészt, hogy tapasztalataim szerint van törzsközönsége. Sopronit tartanak csapon, abból ittam egy pohárral. 450 ft volt, igazi retró életérzés.
Nívó Söröző, TapolcaNívó Söröző, TapolcaNívó Söröző, TapolcaNívó Söröző, TapolcaNívó Söröző, TapolcaNívó Söröző, TapolcaNívó Söröző, TapolcaNívó Söröző, Tapolca
Még több kép (5 db) >>