Böngéssz a legfrissebb tapolcai értékelések között!

2025. március 23. 10:58a párjával járt itt
Bar az allaga gondosan orizve van, mar nagyon raferne a szallodara egy alapos felujitas. A torott furdoszobai csempek nem tul meggyozoek. Azonkivul elvaras egy 4 csillagos szallotol, hogy olyan apro dolgok is alljanak rendelkezesre a szoban, mint vasalo, papucs, cipotisztito szett esetleg vizforralo. Plusz a folyosoi szonyegek teljesen tonkre vannak menve.
Kiváló 2025. március 21. 21:09egyedül járt itt
Évente 2-3 alkalommal szoktam általában 3 éjszakás nyugdíjas kedvezményt is tartalmazó pihenéssel megjutalmazni magam. Ez a szálloda azok közé tartozik amellyel nagyon meg voltam elégedve,-persze van még több is amiket szintén csak dícsérni tudok. Ez így van rendjén,hisz óriási a konkurencia. Kár,hogy az utóbbi években sokat emelkedtek az árak! ! ! Köszönöm munkájukat,további sok-sok vendéget kívánok!
2025. március 21. 5:38egyedül járt itt
3. Alkalommal szálltunk meg a Pelionban az elmúlt években. Nagyon tetszik a wellness részleg mivel egy épületben van és nagyon jót is tesz nekünk a termálvíz, illetve a kiegészítő szolgáltatások. Ami viszont szerintem romlott, főleg az étterem, de máshol is az általános tisztaság, és pár dolog felújítása.
2025. március 18. 19:58a párjával járt itt
Szoba széffel akadtak gondok,pl angol leírás volt hozzá!Aztán mágnes kártyával müködik(így pont a bank kártyát nem lehetett elzárni) De volt hogy nem tudtuk kinyitni a széfet!Nagyon segítő készek voltak a recepción jöttek és kinyitották!Úgy tűnt nem az első de nem is utolsó széf volt amit így kinyitottak!
Kiváló 2025. március 17. 9:40a párjával járt itt
A nagy párna túl nagy volt. Lehetetlen volt vele aludni. Az ágy meg (nekem) túl puha volt. Az épületen sok helyen látszik már, hogy megérett egy felújítás. Pl. a belső melegvizes kupola bevilágítói katasztrófa állapotban vannak. Több helyen pl. a szauna részleg fölött lejött a vakolat, kilátszik a tégla. A minibár hűtője nem hűtött.
Átlagos 2025. március 5. 5:16a párjával járt itt
A személyzet kedves volt az étteremben finom választékos ételek.
Sajnos a szobánkban és a fürdőnkben nem volt semmi fűtés.
A fürdőszobába a szerelő el tudta indítani a radiátort,de a szobában lévő klíma hideg levegőt fújt. 4. emeleti szoba.
A wellness részben a melegvíz hőmérsékletén több vendég reklamált,állítottak rajta valószínü,mert estétől az is jó volt.
Kiváló 2025. február 27. 19:27a párjával járt itt
A szobák és közös terek állapota, tisztasága megfelelő, jó színvonalú, talán néhány helyen a padlószőnyeg csere már aktuális lenne. A wellness rész is jó állapotú, a rönkszauna érdemelne meg egy felújítást. A merülő medence nagyon hideg, sokan értékeltük volna, ha legalább 15 fok körül lenne a hőmérséklete.
Gyenge 2025. február 26. 12:02barátokkal járt itt
Ez a szálloda évekig a kedvencünk volt, szuper volt a kiszolgálás, a kényelem, az étteremről ill. az ételekről és a kínálat sokszínűségéről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Az étterem most is hozta a színvonalat. A többi körülményről már nem tudom ugyanezt írni.
Gyenge 2025. február 22. 10:56barátokkal járt itt
Ez a festett haju [moderálva - a szerk.] a pultban eloszor is nem kalpcsolta ki a TV t magatol amikor a zenegepbe raktam (5 perc alatt se) aztan még én voltam a hülye amikor kertem hangositsa mert halk. Azzal jott h egyik halkabb mint a masik és hogy tobbet NEM SZOLGAL Ki. Csupa magyar rock zene szolt és ez egy vasutas bufe. Hogy van ez?
2025. február 18. 9:15egyedül járt itt
A szállodában van néhány dolog , ami már felújításra szorul. Az egyik szárnyban csak egy lift működött, ami elég kevés egy teltházas napon, mert az étterem és a wellness is a -1 szinten van. Így szinte mindenki liftezik főleg a 3. , 4. emeletről. Az az 1 lift pedig elég szűk, 4-5 személyes.