Böngéssz a legfrissebb tapolcai értékelések között!

2025. január 15. 7:52a párjával járt itt
Elégedettek voltunk a szobával és az ételekkel. Amitől többet vártunk: az a termálmedence vizének hőmérséklete. Nem felelt meg a kiírt hőfoknak, annál hidegebb volt. Az élménymedence vize kifejezetten hidegnek tünt, a téli hidegben kimenni nem volt jó (a tornát mégis ott tartották).
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2742 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30625 feltöltött kép
2025. január 12. 12:43barátokkal járt itt
A Dream Teamben a múltkor csak fagyiztunk, most kipróbáltuk a konyhát is baráti társaságban egy bortúra alkalmával a Villa Tolnay meglátogatása előtt. A beltér hangulatos, a kiszolgálás minden tekintetben kiváló: udvarias, gyors, szívélyes és segítőkész.
Dream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, TapolcaDream Team Café - Kisvendéglő, Tapolca
Még több kép (24 db) >>
Kiváló 2024. december 27. 5:49a párjával járt itt
3 napos karácsonyi wellneszre érkeztünk. A személyzet szakértelme és a vendégekhez való hozzá állása kimagasló.
A szoba tisztasága és ellátottsága tökéletes volt. A minibár árait kissé eltúlzottnak találtam, de nem kötelező igénybe venni.
A Büfé reggeli és vacsora minden várakozást felülmúlt, szó szerint a bőség zavara. Ízletes, bőséges, profi kiszolgálás.
Ajánlom mindenkinek!
Átlagos 2024. december 25. 20:22a párjával járt itt
A tetőn levő gép ház alatti szobát kaptuk, ahol folyamatosan hallottuk a gép zúgását. Így az éjszakai alvás sem volt komfortos.
A wellness részlegben valaki elvitte a 39-és fehér papucsomat, helyette otthagyott egy 38-as fehér papucsot. Kértem a személyzettől egy szállodai szövet vendég papucsot, de azt mondták, hogy nem tartanak ilyet. Egész délután papucs nélkül kellet …