Böngéssz a legfrissebb tapolcai értékelések között!

Kiváló 2024. október 19. 21:35üzleti partnerrel járt itt
A kedvenc helyünk Tapolcán. Gyönyörű helyen fekszik illetve nagyon barátságos a kiszolgálás. Ezenkívül állat - és gyermekbarát. Ajánlom mindenkinek aki egy színvonalas helyen szeretné eltölteni az idejét és kikapcsolódásra vágyik. Ár-érték arányban is fogyasztóbarát. 5/5 !
Átlagos 2024. október 19. 10:34a párjával járt itt
Sikerült a legrosszabb szobát kifognunk (162-es) az első emeleten, melyből gyönyörű kilátás nyílt az étterem tetejére. , persze erkély az nem volt. A szobában nem lehetett szabályozni a hőmérsékletet, noha volt szabályzója de az nem működött rendesen. Akármerre állítottuk csak fújt, de nem meleg levegőt!
Átlagos 2024. október 18. 20:02a párjával járt itt
2025. 10. 14-18. között töltöttünk néhány napot a Hunguest Hotel Pelion Szállodában. Az élmények elég megosztóak voltak. Kezdeném azzal, hogy sikerült megkapni -szerintem- a szálloda legsz. . . bb [moderálva - a szerk. ] helyen lévő szobáját, nevezetesen az első emeleten a 162-es szobát ami az emelet legutolsó szobája volt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2024. október 18. 11:21egyedül járt itt
Kíváncsiságból besétáltam ide a napokban a falatozás szándékával. de végül a terv zátonyra futott. Nem voltam elég körültekintő, számomra nem derült ki egyértelműen, hogy itt nem lehet enni, innen pizza csak elvitelre van, rendelésre.
Fórum Pizzéria, TapolcaFórum Pizzéria, TapolcaFórum Pizzéria, TapolcaFórum Pizzéria, Tapolca
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2024. október 17. 21:01egyedül járt itt
Sokféleképpen lehet értékelni ezt a helyet, hát, nem is tudom. Egyik nap úgy határoztam, itt ebédelek. Nem is néz ki rosszul, valójában rosszabbat vártam az előzetes vélemények alapján. Egy tisztes vidéki vendéglő, elfogadható, helyenként vonzó berendezéssel, a fogadtatás, kiszolgálás sem barátságtalan. inkább kedves.
La Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, TapolcaLa Pergola Pizzéria, Tapolca
Még több kép (17 db) >>
2024. október 17. 11:26egyedül járt itt
Már jó régóta kerülgetem, arrajárok, aztán beugrik, hogy jaj, hát persze, a Papi, ott van a város legfontosabb körforgalma mellett, itt találkoznak a nagyutak, meg itt az összes bevásárlóközpont, egymás mellett. De mindig vagy már ettem, vagy tartottam valahová, szóval most beterveztem egy megállót mindenképpen.
Papi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, TapolcaPapi Falatozó, Tapolca
Még több kép (11 db) >>
2024. október 17. 0:28egyedül járt itt
Már máskor is próbálkoztam, de mindig volt valami akadálya. Nyáridőben például azért nem lehet, mert ilyenkor kiköltözik az infrastruktúra meg a működtető személyzet a medencék mellé. De most nincs nyáridő, most jókor jöttem. Recepció, nem vagyok vendég, enni szeretnék az étteremben. Lehet. persze, de csak kártyával lehet fizetni.
Hunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, TapolcaHunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem, Tapolca
Még több kép (12 db) >>
2024. október 16. 9:35egyedül járt itt
Jó, ok, beismerem, van abban valami nagyon snassz, hogy az ember bemegy egy pékségbe és vesz valami semmit, csak azért, hogy az adott településen valami "pontokhoz" jusson, meg nagyarccal gasztrokirálykodjon. . . . jól van na, én is ezt tettem, ez van. (Irul-pirul) Tehát van egy Zalaco pékség Tapolcán a Fő tér sarkán is, majdnem szemben a Lipóti pékséggel.
Zalaco Pékség, TapolcaZalaco Pékség, TapolcaZalaco Pékség, TapolcaZalaco Pékség, Tapolca
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2024. október 7. 8:58a párjával járt itt
Pozitív: A szobák mérete jó, kényelmes. A wellnessreszleg elég nagy, sok szolgáltatást nyújt. Az étteremben a személyzet kedves, udvarias. A szálloda részéről kedves gesztus volt, hogy egy tábla csokival megemlékeztek férjem születésnapjáról. Negatív: A szálloda felújításra szorul elsősorban kívülről, de a szobák is elég lelakott állapotban vannak.
2024. október 1. 9:52gyerekekkel járt itt
A szobánk kitűnő volt, tiszta, kényelmes. A személyzet legtöbb tagja unott, mosolytalan. A vacsorák sokszor ízetlenek, rágós húsok, alig megfőtt tarhonya. A reggeli fantasztikus. Finom, ízletes. Tetszett, hogy mindig mást szolgáltak fel, sohasem volt egyhangú. A welness nagyon jó volt, meleg vízű,. Remek programok kicsiknek-nagyoknak. Összességében jól éreztük magunkat.