Böngéssz a legfrissebb tapolcai értékelések között!

Kiváló 2025. február 27. 19:27a párjával járt itt
A szobák és közös terek állapota, tisztasága megfelelő, jó színvonalú, talán néhány helyen a padlószőnyeg csere már aktuális lenne. A wellness rész is jó állapotú, a rönkszauna érdemelne meg egy felújítást. A merülő medence nagyon hideg, sokan értékeltük volna, ha legalább 15 fok körül lenne a hőmérséklete.
Gyenge 2025. február 26. 12:02barátokkal járt itt
Ez a szálloda évekig a kedvencünk volt, szuper volt a kiszolgálás, a kényelem, az étteremről ill. az ételekről és a kínálat sokszínűségéről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Az étterem most is hozta a színvonalat. A többi körülményről már nem tudom ugyanezt írni.
Gyenge 2025. február 22. 10:56barátokkal járt itt
Ez a festett haju [moderálva - a szerk.] a pultban eloszor is nem kalpcsolta ki a TV t magatol amikor a zenegepbe raktam (5 perc alatt se) aztan még én voltam a hülye amikor kertem hangositsa mert halk. Azzal jott h egyik halkabb mint a masik és hogy tobbet NEM SZOLGAL Ki. Csupa magyar rock zene szolt és ez egy vasutas bufe. Hogy van ez?
2025. február 18. 9:15egyedül járt itt
A szállodában van néhány dolog , ami már felújításra szorul. Az egyik szárnyban csak egy lift működött, ami elég kevés egy teltházas napon, mert az étterem és a wellness is a -1 szinten van. Így szinte mindenki liftezik főleg a 3. , 4. emeletről. Az az 1 lift pedig elég szűk, 4-5 személyes.