Böngéssz a legfrissebb tatai értékelések között!

Kiváló 2024. november 19. 21:26a párjával járt itt
2 éjszakát töltöttünk ebben a csoda kis városban. Szerencsére már az első nap rátaláltunk erre a kis olasz vendéglőre. Az kiszolgálás udvarias volt,fiatal és kedves pincérekkel. Első nap mártogatós kértünk és egy pizzát,melyet ketten fogyasztottunk. A felét négysajtosra,a másik részét sonkásra kértük.
Kihagyhatatlan 2024. november 19. 16:13barátokkal járt itt
Mindenképpen figyelni kell az oldalt, mert a villamúzeum magántulajdonban van, így a megadott időpontban van csak nyitva. Több rendezvényre mentem el, és felejthetetlen élményt adott! Tényleg időutazásban vettem részt. Tetszett a korhű berendezés, a ŕengeteg ereklye a villa múltjából, a márvanyból készült lépcsőzet ami az emeletre vezet, ahol szállást is tudnak biztosítani.
Kiváló 2024. november 6. 14:27barátokkal járt itt
Mind aktív, mind passzív pihenésre jó volt a szálláshely, kényelmes ágyakkal, tisztasággal, segítőkész alkalmazottakkal. A félpanziós ellátás változatos és finom ételek, egy este még élőzenés esttel is. Mivel kerékpárokat is vittünk, biztonságosan el is tudták zárni, ez külön tetszett. Nyári hónapokban visszatérünk még.
Kihagyhatatlan 2024. november 3. 19:08a párjával járt itt
Többször jártam már az Antikvillában különböző rendezvényeken, legutóbb Gidrajn bemutatón. Csodálatosan berendezett korhű épület, tematikus termekkel, izgalmas előadásokkal. A tulajdonos könyvet is írt a monarchia lovaskorszakának tatai vonatkozásáról. A villa helyes címe: Tata, Sport utca 33.
Henry Milne Angol Lovastörténelmi Villamúzeum Fotó & Filmstúdió, TataHenry Milne Angol Lovastörténelmi Villamúzeum Fotó & Filmstúdió, TataHenry Milne Angol Lovastörténelmi Villamúzeum Fotó & Filmstúdió, TataHenry Milne Angol Lovastörténelmi Villamúzeum Fotó & Filmstúdió, TataHenry Milne Angol Lovastörténelmi Villamúzeum Fotó & Filmstúdió, TataHenry Milne Angol Lovastörténelmi Villamúzeum Fotó & Filmstúdió, Tata
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2024. november 2. 21:01családjával járt itt
A helyiség kicsi, nehezen lehet mozogni, még akkor is ha üres a kávézó. Választék minimális, az ár horror. A mosdó egy III. osztályú presszó színvonalát képviseli, ahol se WC papír, se kéztörlő, se szappan nincs. Hangulatában sem hozta, hogy várban van=0
Szörnyű 2024. október 12. 17:36a párjával járt itt
Koszos étterem, a terítő, az ülőpárna, a tányéralátét, korrupt és udvariatlan pincér, számlát nem adtak!
Az ételek színvonala a menzáéval vetekszik, mindent kisporólnak belőle, amit csak lehet, a tálalás igénytelen!
Az elhelyzkedése sem a legjobb, a város szélén található! Nem ajánlom!!!
Átlagos 2024. szeptember 23. 15:31a párjával járt itt
A szállást a wellness részlege miatt választottuk, ami nagy csalódás volt. Hideg volt az élménymedence, nem működött a gőzkabin és az infra szauna. Szóltunk a személyzetnek és sajnos utána, sőt másnap sem változott semmi. Nagyon sajnáltuk, többet nem foglalunk ezen a szálláson, bár Tatára biztosan vissza megyünk.