Ár érték arányban nagyon jó,az étterem kiváló volt,mind a reggeli,mind a vacsora választék és minőség.Sok segítseget kaptam a recepción a tatai programokhoz.A tisztaság jó volt, a szoba teljesen megfelelő.nem számítottam luxus hotelre,de sokkal többet nyújtott,mint amire számítottamez volt az első,de nem az ut
Szörnyű 2025. február 24. 5:40gyerekekkel járt itt
Nem tetszett. A wellness részleg valami vicc. Jéghideg a víz, egy kis medence. Olyan közel vannak a napozóágyak hogy minden tiszta víz. A szoba nagyon kicsi volt három főnek. Elméletileg kutyabarát a hely de sehova nem vihettük be a kutyánkat a szobán kívül. Egyedül ami értékelhető az az ételek minősége, egyébként nagyon gyenge ez a hely.
Tul drága ahhoz amit ígérnek. Két éjszakát foglaltunk de annyira nem éreztük jól magunkat, hogy egy éjszaka után hazamentünk. Soha többet nem foglalunk ide!
A konyha környékén lenne még egy pici söprögetni való. Az ételek tàrolásàt melegìtő edényekben kellene megoldani, mert hideget ettünk többször is. A pincérek kedvesek, de zavaró, hogy nem tudsz nyugodtan étkezni, mert àllandóan jönnek, le sem ülsz màr italt ajànlanak, és elkapjàk előled még a kistànyért is.
Tudom máshol is ez van, de ez egy rossz rendszer, zavarja a nyugodt étkezést. A tànyérokat elég lenne elvinni ha màr befejezted az étkezést! Ez így zavaró!
Nemrég jártam ebben az étteremben mikor Tatán kirándultam. Ismerősök ajánlását megfogadva, a Pikant éttermet választottam ebédem helyéül. Milyen jól tettem! Profi kiszolgálás és ízletes ételek!
Barátainkkal foglaltunk asztalt a Bacon Burgerbe, de már előtte is sok embertől hallottuk, hogy érdemes lenne ide ellátogatni. Burger rengeteg az étlapon, több kilósak is :D de mellette persze sok más ételt is lehet rendelni. Én egy dupla sajtos - baconos marhaburgert kértem, a többiek is hamburgereztek. Totálisan tele lettem, alig bírtam megenni.