Böngéssz a legfrissebb váci értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3675 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 103751 feltöltött kép
Átlagos 2024. december 28. 20:09egyedül járt itt
A Kürtöskalács házikó a Piarista utcában már nincs meg. Helyette most Vácott 2 kürtöskalácsos "lelőhelyet" találtam. Az egyik a Főtéren, a Március 15. téren található, Kovács Kürtöskalács néven az adventi vásár egyik pavilonjában. Kürtöskalács mellett lángost is árusítanak.
Kürtőskalács, VácKürtőskalács, Vác
Érdekes 2024. december 28. 17:45egyedül járt itt
Délről észak felé sétáltam a vár maradványaitól a belváros felé a Duna-parton az Ady Endre sétányon. Először a Korsós lány szobrára figyeltem fel, valamint a kereszteződésnél lévő érdekes köríves erkélyes lakóházra. Amikor a lány szoborról készítettem pár fotót, akkor figyeltem fel a mögötte álló Zenepavilonra.
Zenepavilon, VácZenepavilon, Vác
Kiváló 2024. december 28. 17:01egyedül járt itt
Meglepően színvonalas, modern, igényesen elegáns berendezésű cukrászda a Strandfürdő közelében. Első látogatásunk alkalmával az épületet tatatorzták, emiatt kívülről fel volt állványozva, az újabb látogatásra már elkészültek a munkálatok, így kívülről-belülről esztétikus látványban volt itt részünk.
Anda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, VácAnda Cukrászda & Kávézó, Vác
Még több kép (14 db) >>
2024. december 28. 16:50egyedül járt itt
Fősodratú, főleg hagyományos süteményeket kínáló, családi vállalkozásként működő cukrászda a buszállomás közelében, amely már 30 éves múlttal büszkélkedhet. A kiszolgálás nagyon kedves volt, ha jól vettem le, családanya és lánya személyében szolgáltak ki a pultban. Elvitelre vásároltam többféle desszertet a dúsan megrakott, tömött pultból.
Pingvin Cukrászda, VácPingvin Cukrászda, VácPingvin Cukrászda, VácPingvin Cukrászda, Vác
Még több kép (1 db) >>
Kihagyhatatlan 2024. december 28. 16:37csoporttal járt itt
Vác főtere a Március 15. tér, amelyet a Dunakanyar, illetve Pest vármegye legszebb terei között tartanak számon. A formája nem szabályos szögletes vagy kerek, hanem megnyúlt, inkább háromszög alakú. Forgalomcsillapított, díszöves tér a gyalogosok számára fenntartva. A téren számos XVIII. századi barokk épület található.
Március 15. tér, VácMárcius 15. tér, VácMárcius 15. tér, VácMárcius 15. tér, VácMárcius 15. tér, VácMárcius 15. tér, VácMárcius 15. tér, VácMárcius 15. tér, VácMárcius 15. tér, Vác
Még több kép (6 db) >>
2024. december 28. 15:01egyedül járt itt
Régóta működő, családi vállalkozásként üzemelő cukrászda a Főtérről északra vezető Köztársaság úton egy családi ház belső udvarán, amelyet pár évvel ezelőtt nagyon szépen felújítottak, modernizáltak, teljesen új színt kapott a hely, szerintem nagyon szép lett. A kínálat széles, alapvetően fősodratú süteményeket, tortákat készítenek.
Kiváló 2024. december 26. 12:06egyedül járt itt
Különleges hangulatú kávézó a Kalmárok udvarában egy barlangszerű, tekervényes pincerendszerben. Maga az udvar is igazán kellemes, sok kis apró kedves dekorációval, nyáron kiülős terasszal. Nyugalom, békesség, elcsendesedés, ezek a fogalmak jutnak eszembe erről a helyről.
Adullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, VácAdullám Kávézó, Vác
Még több kép (20 db) >>
Átlagos 2024. december 26. 11:54egyedül járt itt
Családi vállalkozásban működő egyszerű, kis alapterületű pékség a vasútállomás közelében. Könnyen felismerhető, észrevehető a kékre festett portálról. A kínálat már a reggeli órákban is szolid volt, a középkorú kiszolgáló hölgy ismerősökkel beszélgetett bent.
Hugyecz Pékség, VácHugyecz Pékség, VácHugyecz Pékség, Vác
Kiváló 2024. december 26. 11:41egyedül járt itt
Vác belvárosában talán 2022-ben megnyitott barátságos kávézó és delikátesz a sétáló utcában, a patikával szemben. Fiatalos, élettel teli berendezés, egyszerű, skandináv hangulatú belső. Sok-sok minőségi finomságot lehet itt találni, borokat, a mediterrán vonalról olívaolajat, pestót, borokat, kézműves söröket (üveges, dobozos), kistermelőktől szószokat, kekszet, szörpöt, csak példaképpen, a teljesség igénye nélkül.
Libra Delikát, VácLibra Delikát, VácLibra Delikát, VácLibra Delikát, VácLibra Delikát, VácLibra Delikát, VácLibra Delikát, VácLibra Delikát, Vác
Még több kép (5 db) >>
2024. december 26. 11:23egyedül járt itt
Ha kilépsz a váci vasútállomásról, ez az első épület, amibe belebotlasz. Már jártam itt korábban is, azóta történt elég sok változás, pozitív értelemben. Az épületet kívül és belül is felújították, még színt is váltott, sárgáról szürkére. Ez hatorozottan modernebb lett. Belül meg a régies retró helyett egy fiatalos, friss bisztrós belső tér lett.
Travel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, VácTravel Kávézó, Vác
Még több kép (16 db) >>