Maximálisan elégedettek voltunk mindennel! A személyzet rendkívül kedves, rugalmas és segítőkész volt. Az étterem kínálata is mindent kielégítő volt számunkra. A felszolgaló személyzet is nagyon figyelmes és kedves volt. Az ételek finomak. Biztosan visszatérünk még!
Az etterem az Apátkúti vólgynen talalhato. Az ut fizetös a panoráma uti kereszteződéstől. Csak bankkártya használható (1200Ft/ nap) ebben a parkolás és többszöri belepes is benne van. Az etterem erdei hangulatu telen is üzemel. Itt lehet megvenni a füvészkerti belépőt is. A kiszolgállás gyors volt az ételek izletesek voltak az arak kicsit magasak.
Nagyon tetszettek az étkezések. A választék mindig megfelelő volt, gyümölcsöt és más édességet is minden alkalommal fogyaszthattunk. A királyi lakoma a renaissance étteremben különösen bőséges és finom volt. A wellness is nagyon kellemes, bár hétvégén kissé zsúfolt.
A Thermál hotel Visegrád lobby részén található a Topáz drinkbár. Goosebumps kávét kínálnak, nagyon jó. Helyi cukrászatban készült kis kekszet is kaptunk hozzá. A kínálatban többféle, szemet gyönyörködtető cukrászsütemény is van, de ezeket nem kóstoltuk, mert a szállodai reggeli és vacsora bőséges volt. Egy idősebb úr szolgált ki, aki nagyon kedves volt.
A Thermál hotel Visegrád wellness részlegéhez tartozik. Néhány étel és ital kapható, ha az ember megéhezne-megszomjazna wellness közben. A kínálat nem túl széles, de elfogadható, az árak a 4* hotel szintjéhez igazodnak Külön dicséretes, hogy újrahasznosítható "repohárba" adják az italokat, így nem fordulhat elő, hogy az üvegpoharakat széthordozza a kedves vendég.
Az elhelyezés számunkra kellemes meglepetés volt, mert szobát foglaltunk és apartmant kaptunk - szobaárban. Az ételek finomak, a választék bőséges, még a vegetáriánus vendégekre és a reformtáplálkozás híveire is gondolnak. A személyzet készséges és udvarias, a széfben a hibás elemet percek alatt kicserélték.
A wellnes részleg kínálata megfelelő, viszont érdemes lenne több órát kihelyezni, hogy az ott tartózkodást figyelni tudjuk. Sokat pihentünk, lazítottunk - nagyon jól éreztünk magunkat. Mindenkinek ajánljuk! Ide még visszatérünk!
A hétköznapok mókuskerekéböl kiszakadni és ünnepelni. Erre vágytunk és a vártnál is többet kaptunk. Nem volt tolongás, harsány zsivaj. Drága feleségemmel minden feltételt megkaptunk a feltöltődésre. Külön köszönet a személyzet kiváló vendégszeretetének . A séf pedig drága kincs. Az ételek kitünöen elkészített, harmónikus füszerezéssel készültek.
Kedves segítőkész személyzet, tisztaság mindenütt. Tágas szép szoba(superior) és fürdő. Az ágy nagyon kemény, de lehet, van akinek pont ez jön be. A reggeli/vacsora kiváló mind minőségben, mind választékban. A külön (és ingyenes) programok szuperek pl: lángos-party, lovagi torna, királyi lakoma stb.
Pici negatívum, hogy "figyelem az ajtók NEM záródnak! ". Érdemes többször ellenőrizni a szobaajtót távozáskor, mert nem mindig zár rendesen. Egyébként mindennel meg voltunk elégedve, biztos visszatérünk még.
A személyzet nagyon figyelmes és kedves. A svédasztal választéka megfelelő volt, az ételek finomak voltak. Különösen nagy élmény volt számunkra a királyi palota bemutatóján, majd a királyi lakomán való részvétel. A szoba tisztasága rendben volt, az ár-érték arány megfelelő.
A wellness részlegben a medencék számát és az élményelemeket lehetne talán növelni, de ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Hotel Visegrádot.
Kihagyhatatlan 2025. január 9. 17:06a párjával járt itt
Szállóvendégként vettük igénybe, 4*-os szállodai wellness-ek között kiemelkedően sok szolgáltatást nyújt. Nem volt teltház, így kényelmesen lehetett használni a szaunákat, gőzfürdőt és volt szabad nyugágy is. A víz hőmérséklete is kellemes volt, még a kültéri medencében is. Külsős vendégként is látogatható.