Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet szuper kedves és segítőkész, a szoba jól felszerelt és szépen berendezett, a wellness jól felszerelt és tágas . A reggeli választék is megfelelő , sokféle és finom minden . Egy apró dolgon valtoztatnék, hogy a wellness részleg reggel jó lenne ha korábban nyitna :)
A Welnes részlegnél esetleg ballonos víz,vagy csap jó lenne a folyadék pótlásra. A gőzkabin teljesítménye kissé gyenge,kevés a gőz. A reggeli étkezésnél nekünk és másoknak is hiányzott a kis apró pékárú ( fornetti lekváros, csokis termék) Igaz voltak cukrász sütik,de a többség nem ezt kívánta reggel.
Ősziszünetben töltöttünk 2 éjszakát a szállodában 13 éves unokánkkal. A szoba és a fürdőszoba tiszta, minden igényt kielégítő volt. A személyzet kedves figyelmes. Az étteremben is a személyzet nagyon figyelmes volt. Szuper volt a szervezett program: a lovagitorna , és mindent felülmúlt a királyi vacsora a reneszánsz étteremben. Köszönjük.
A portán nagyon kedvesek, segítőkészek. A bár személyzete kelletlen volt, a mosoly nehezen ment. A gőzkabint kérésre indítják, nem megegszik fel, használhatatlan. Tetszett, hogy ebédidőben rendelhető volt lángos, pizza, amivel ki lehetett bírni este vacsoráig. Tetszett, hogy a fürdő területén is megengedett a fogyasztás.
A szoba retró de tiszta, erős légfrissítőt használnak, ami nagyon zavaró volt, valószínűleg az ételszag elfedésére. Az ételek nagyon ízletesek, a választék elegendő. Mindent egybevéve jól éreztük magunkat.
Nagyon szép és aktív három napot töltöttünk itt. A személyzet, az étkezés és a tisztaság kiváló. A szálló elhelyezkedése, parkolási lehetőség az elvárásainknak tökéletesen megfelelt.
A Wellness részlegen a medence vízhőmérséklete alacsony volt számomra, egyébként nagyban hozzájárult a részleg a túrázás utáni rehabilitációhoz :-) Az internetkapcsolat nem volt tökéletes, de mivel túrázni és pihenni mentünk, ezért nem okozott különösebb gondot. Jó szívvel tudom ajánlani a szállást.
Nagyon szuper programmal indult a szálloda szervezésében az első nap a Salamon-toronyban. Aztán a reneszánsz étteremben a vacsora kellemes volt, finom ételekkel. A következő két napot mi túrázással töltöttük. Welnes részleget csak este használtuk nekünk ez így megfelelő volt. Ételek finomak voltak! Személyzet kicsit figyelmesebb lehetne.
Az ágy nekünk nem volt megfelelő, valószínűleg a gerinc problémák miatt túl keménynek bizonyult. Fáradtan és fájdalmas háttal ébredtünk. Összegében szép napokat töltöttünk el a Hotel Visegrádban
Átlagos 2024. október 15. 11:15a párjával járt itt
Már voltunk itt akkor minden rendben volt. Most a fürdőszoba járólap ragacsos volt. A szauna világban 4 szer szóltunk hogy a gőz nem működik. Vacsoránál 25-30 percet vártunk az italra mire kihozták. Előre jeleztem írásban ételalergiámat figyelembe sem vették ,hol ott nekem írásban visszaigazolták. Összeségében csalódtunk nem ezt vártuk egy 4 csillagos szállodától.
Mindennel meg voltunk elégedve, de sajnos ott tartózkodásunk alatt rossz volt a lift. Ez problémát okozott a férjemnek a térdprotézise, és boka izületi betegsége miatt. De erről a szálloda nem tehetett. A szerelők akkor jöttek, amikor kijelentkeztünk. A személyzet egyébként maximálisan segítőkész volt.
Kiváló 2024. szeptember 22. 12:17gyerekekkel járt itt
Rövid hétvégét töltöttünk el a családdal itt ismét. Vissza járó vendégek vagyunk. Ritkán megyünk ugyanoda, de itt most voltunk kb 6. alkalommal, nem véletlenül. A szobák tiszták és kényelmesek, az ételek finomak és bőségesek. A személyzet kedves és segítőkész. A környéken rengeteg látnivaló és jók a programok. Valószínűleg vissza térünk még ide!