Böngéssz a legfrissebb zalakarosi értékelések között!

2025. február 28. 7:31a párjával járt itt
A melegvíz szolgáltatás kicsit akadozott, amit próbáltak megoldani. Ezt leszámítva példa értékű volt a személyzet igazán természetes kedvessége. Az ételek nagyon finomak voltak,- kényelmes, tiszta szoba fogadott bennünket.
Jövőre reméljük újra találkozunk! Köszönjük; Mária és férje Sárvárról

Kiváló 2025. február 27. 15:38egyedül járt itt
Minden elismerésem a konyhai személyzetnek, rendkívül nagy a választék. és finoman elkészített ételekkel kényeztetik a vendégeket. Igazi vendég barát szálloda, amihez a tisztaság és a mosolygós személyzet is nagyban hozzájárul. Visszatérő vendégek vagyunk, ezúttal már barátokat is hoztunk. :-) Jövünk még! :-)
2025. február 27. 6:48a párjával járt itt
Szállásvadász oldalon foglaltunk, ahol korlátlan átjárás szerepelt a fürdőbe, viszont érkezéskor közölték velünk, hogy csak az éjszakák számával megegyező napon lehetséges, így hiába kaptuk meg a késői távozás lehetőségét, nem éltünk ezzel.
A konyha remek, nagyon finomak voltak az ételek, és folyamatosan pótolták ami elfogyott.
Kedves, segítőkész a személyzet.
Átlagos 2025. február 24. 9:47a párjával járt itt
Lift,csak az egyik működik! A gyógyfürdőre/Makovecz/ külön kell fizetni. . . hideg volt a terem és a vìz sem érte el a kiìrt hőfokot! . . az egy forintot sem ért! A kaja az kiváló! Kutyát nem kellene beengedni a szobába. . . vigyék el kutyapanzióba! Foglalásnál a hotel web oldalán nem volt szabad szoba. . . .
Gyenge 2025. február 24. 9:28a párjával járt itt
Ami tetszett, nem volt sok belőle, talán az, hogy ha már nincs wellness részlege a szállodának, de legalább kulturáltan megközelíthető a termál fürdő. Igazi szocreál hangulat, kopott, leharcolt minden. A terasz ajtón ömlött be a hideg, egy "jó van az úgy" tolózárral záródott a terasz ajtó.
Átlagos 2025. február 24. 9:19gyerekekkel járt itt
Többnyire meg voltunk elégedve mindennel, főleg a wellness részleggel, finom ételek voltak kínálva z étteremben. A személyzet nagyon kedves, jól dolgoznak, még a gyokornokok is érvényes. Ami viszont nagyon zavaros volt, a fűtés szabályzása.
2025. február 22. 9:48a párjával járt itt
Sajnos, a légkondinál-terasz ajtónál-ablaknál nem volt jó a szigetelés, de amennyire lehetett,segítettek. A kiszolgáló személyzet-recepció,étterem, szobaasszonyok-kedvesek,udvariasak! Az ételek nagyon ízletesek és választékosak voltak! Jó a közvetlen átjárás a gyógyfürdőbe egy alagúton át.
Kiváló 2025. február 17. 2:56gyerekekkel járt itt
Két nyolc éves kisgyermekkel voltam immáron harmadszorra. Imádják ezt a helyet. Ami mindent visz, nem kell kimenni az épületből, hanem egy hosszú folyosón lehet átjutni a városi fürdőbe, ahol nagyon sok vizi szórakoztató elem megtalálható és ami nagyon fontos, a levegő és a víz hőmérséklete nagyon jó meleg.
Kiváló 2025. február 16. 17:11a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. Elöször voltunk ebben a szállodában, de visszatérünk. Mindenkinek tudom ajánlani. Wellneszből teljes mértékben kielégítö, személyzet udvarias, szobák tiszták, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Csak így tovább