Böngéssz a legfrissebb zalakarosi értékelések között!

Kiváló 2025. február 4. 5:42a párjával járt itt
Ami tetszett a zárt parkoló, puha ágy betét, tiszta fürdőszoba,finom választékos reggeli vacsora. Figyelmesek voltak a vacsoránál, mivel aznap volt a férjem születésnapja és kaptunk egy egy pohár pezsgőt ! Valamint nagyon közel volt a fürdő át lehetett menni fürdőköntösben is. Ami nem tetszett hogy légkondi nem volt a szobában ! Pécsről Fenyőék
Kiváló 2025. február 3. 10:13a párjával járt itt
Szuper volt minden A személyzet kedves segítőkész Mindenütt tisztaság Wifit nemtudom mert nemvolt kódom Nagyon finomételek italok Pincérek kedvesek segítőkészek le a kalappal előtük Medencék tiszták a víz kellemesen meleg Nagyon szépen köszönjük a profi ellátást Ajánlani fogjuk barátoknak ismerősöknek Üdv mindenkinek VISSZATÉRÜNK
Kiváló 2025. február 1. 9:08barátokkal járt itt
A szállás, az étel kitűnő, a személyzet is kiváló. Egy ami nagyon, de nagyon nem tetszett. A hölgy aki figyeli a kamerát amikor megyünk át a fürdőbe a folyosón. Az szó szerint "bunkó" volt. Egy idősebb házaspár nem tudott átmenni és azoknak kellett a segítség, amit meg is tett. De utána ott hangosan amit hangosan mások füle hallatára mondott az felháborító volt.
Kiváló 2025. január 31. 7:50egyedül járt itt
Minden a várakozásaimnak megfelelt, mivel többször voltam már ebben a szállodában.
Egy apró megjegyzés:
A recepciónál hiányoltam a tájékoztatást, esetleg kiírást, hogy a fürdőben a "gyógy és termál világ"-ban határozatlan ideig nem üzemel a SÓS VIZES medence. Feleslegesen fizettem ki a külön belépőt! 2*2100Ft.
Ettől eltekintve jól éreztük magunkat.
Kiváló 2025. január 29. 11:56a párjával járt itt
Az elmúlt héten voltam nejemmel a szállodában, immár sokadszorra. A rend, tisztaság a megszokott, az ételek szuperek. Az ágy kényelmes. A személyzet barátságos, kedves, kezdve a takarító személyzettől a pincérekig. A recepciós hölgyek savanyú ábrázatát a téli idöjárásnak tudtuk be. Összegezve: kiváló hely, visszatérünk!
Gyenge 2025. január 27. 10:16gyerekekkel járt itt
Sajnos az étkezés kritikán aluli volt,a szobában lévő rengeteg bogárról nem is beszélve...a medence víze hideg volt.a játszó szoba viszont kíváló...az ötös .
Kiváló 2025. január 27. 6:25gyerekekkel járt itt
Maximális elégedettség. Kedves, segítőkész személyzet, ügyes pincérek, mindenhol tisztasàg. A wellness részleg kicsi, ám nekünk a célnak megfelelt. Fürdőköntöst felár ellenében tudtunk bérelni. Közel a strand-és élményfürdő, 5 percnyi gyaloglásra van.
Mindenkinek szívből ajánlom a hotelt, ár-érték arányban kiváló!
2025. január 25. 9:06a párjával járt itt
Kellemes hely, jó elhelyezkedés, közel a fürdő. A felszolgált ételek jók voltak, a reggeli is bő választékú, a meleg ételek, italok finomak, de a péksütemények, kenyerek szárazak és nem megfelelő minőségűek. A szoba kellemes, a matrac nekünk túl puha, de jó minőségű. Sáros idő lévén a folyosó és az előtér köve gyakoribb tisztítást kívánna. A személyzet kedves és segítőkész. Köszönjük!
Kiváló 2025. január 22. 17:08a párjával járt itt
Sok év tapasztalata alapján ide egyszer legalább el kell jönnie,
hogy megtudja, milyen amikor a vendégről szól a hotel, és az ott dolgozok minden napja. . . . . . . . . .
A hotel működése, a szobák minősége, a reggelik, és a vacsorák tényleg gazdag választéka. .
A kinti és benti medence egybe nyitva ,sok időt el lehet tölteni fürdéssel is. .
Kiváló 2025. január 17. 21:40a párjával járt itt
Szilveszterkor csak külsős vendégként vettünk részt a hotel programján, de akkor elhatároztuk, hogy visszatérünk! A személyzet szuper kedves, a konyha kiváló, az ételek finomak, minden kérésünket lesték, előzékenyek voltak a programszervezésben. A szobák és a teljes szálloda nagyon tiszta volt, és szuper volt a masszázs is! Köszönjük az élményt! ! !