Szuper hely, szuper wellnesz, kellemes víz, príma úszási lehetőség, kellemes fűtött meleg ágyak-padok , széles wellnesz szolgáltatások. Kulturált, tiszta szoba, kényelmes és tágas ágybetétek, szép és tágas erkély. A tv-adás néha akadozott / "nincs jel"/. Az étterem rendezett, korszerű.
A félpanzió rendben volt, jóízű, választékos fogások, fenséges minőségben és mennyiségben. Éttermi személyzet előzékeny és udvarias. Az emelt italárak plusz a szervízdíj magasnak tűnt, főleg nyugdíjasoknak. A nyugdíjas csomag ár-érték arányban kedvező volt. Összességében nagyon tetszett és elégedettek voltunk az itt eltöltött négy nap alatt. Máskor is visszatérünk! Köszönjük!
Nagyon jól éreztük magunkat. Visszatérő vendégek vagyunk. Minden tökéletes. Családoknak, pároknak, ill. mindenkinek 0-99 korig ajánlani tudom. Wellnesből nem hiányzik semmi, személyzet udvarias, szobák tiszték, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Nagyon jól végzik a dolgukat!
Ami tetszett a zárt parkoló, puha ágy betét, tiszta fürdőszoba,finom választékos reggeli vacsora. Figyelmesek voltak a vacsoránál, mivel aznap volt a férjem születésnapja és kaptunk egy egy pohár pezsgőt ! Valamint nagyon közel volt a fürdő át lehetett menni fürdőköntösben is. Ami nem tetszett hogy légkondi nem volt a szobában ! Pécsről Fenyőék
Vendég
Kiváló 2025. február 3. 10:13a párjával járt itt
Szuper volt minden A személyzet kedves segítőkész Mindenütt tisztaság Wifit nemtudom mert nemvolt kódom Nagyon finomételek italok Pincérek kedvesek segítőkészek le a kalappal előtük Medencék tiszták a víz kellemesen meleg Nagyon szépen köszönjük a profi ellátást Ajánlani fogjuk barátoknak ismerősöknek Üdv mindenkinek VISSZATÉRÜNK
A szállás, az étel kitűnő, a személyzet is kiváló. Egy ami nagyon, de nagyon nem tetszett. A hölgy aki figyeli a kamerát amikor megyünk át a fürdőbe a folyosón. Az szó szerint "bunkó" volt. Egy idősebb házaspár nem tudott átmenni és azoknak kellett a segítség, amit meg is tett. De utána ott hangosan amit hangosan mások füle hallatára mondott az felháborító volt.
Úgy gondoljuk, hogy ő azért kapja a fizetését, nem azért , hogy utána hangosan véleményt mondjon.
Vendég
Kiváló 2025. január 31. 7:50egyedül járt itt
Minden a várakozásaimnak megfelelt, mivel többször voltam már ebben a szállodában. Egy apró megjegyzés: A recepciónál hiányoltam a tájékoztatást, esetleg kiírást, hogy a fürdőben a "gyógy és termál világ"-ban határozatlan ideig nem üzemel a SÓS VIZES medence. Feleslegesen fizettem ki a külön belépőt! 2*2100Ft. Ettől eltekintve jól éreztük magunkat.
Az elmúlt héten voltam nejemmel a szállodában, immár sokadszorra. A rend, tisztaság a megszokott, az ételek szuperek. Az ágy kényelmes. A személyzet barátságos, kedves, kezdve a takarító személyzettől a pincérekig. A recepciós hölgyek savanyú ábrázatát a téli idöjárásnak tudtuk be. Összegezve: kiváló hely, visszatérünk!
Sajnos az étkezés kritikán aluli volt,a szobában lévő rengeteg bogárról nem is beszélve...a medence víze hideg volt.a játszó szoba viszont kíváló...az ötös .
Maximális elégedettség. Kedves, segítőkész személyzet, ügyes pincérek, mindenhol tisztasàg. A wellness részleg kicsi, ám nekünk a célnak megfelelt. Fürdőköntöst felár ellenében tudtunk bérelni. Közel a strand-és élményfürdő, 5 percnyi gyaloglásra van. Mindenkinek szívből ajánlom a hotelt, ár-érték arányban kiváló!
Kellemes hely, jó elhelyezkedés, közel a fürdő. A felszolgált ételek jók voltak, a reggeli is bő választékú, a meleg ételek, italok finomak, de a péksütemények, kenyerek szárazak és nem megfelelő minőségűek. A szoba kellemes, a matrac nekünk túl puha, de jó minőségű. Sáros idő lévén a folyosó és az előtér köve gyakoribb tisztítást kívánna. A személyzet kedves és segítőkész. Köszönjük!