Füzesgyarmat

Füzesgyarmat
FüzesgyarmatFüzesgyarmat
FüzesgyarmatFüzesgyarmat

Füzesgyarmat bemutatása

Füzesgyarmat gyógyfürdőjéről híres városa Debrecentől keletre, Magyarország keleti részén várja vendégeit kiváló minőségű termálvízzel.

Evés, ivás Füzesgyarmaton (4)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Füzesgyarmat és környéke legfrissebb értékelései

2024.11.12a párjával
A szálloda igazából arra van kitalálva, amit a képek is sugallnak. Összességében jól éreztük magunkat. Ami meglepi volt, hogy át kell sétálni egy másik hotel éttermébe étkezni, de ez sem okozott akkora kényelmetlenséget. Kedves a személyzet és segítőkész. A wellness nagyon minimál, nagy méretű...
2024.11.10a párjával
Többször is jártunk már itt, mindig minden a legnagyobb rendben volt. A kiszolgálás pazar, nagyon odafigyelnek az emberre! Az én kedvenc életem a sertés szűz, egyszerűen megunhatatlan. Az árak abszolút rendben vannak, mindenkinek csak ajánlani tudom!
2024.11.10a párjával
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom. Mind az ételek és italok nagyon jók voltak, a kiszolgalás is nagyon jó. Debrecen legjobb étterme szerintem.!!!!!

Füzesgyarmat és környéke kedvelt szállásai

Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Párom féláron

Park Hotel Gyula GyulaPark Hotel Gyula, GyulaCsomagok már 13.900 Ft/fő/éj ártól
187 értékelés
Elizabeth Hotel GyulaElizabeth Hotel, GyulaCsomagok már 21.900 Ft/fő/éj ártól
91 értékelés
Corso Boutique Hotel GyulaCorso Boutique Hotel, GyulaCsomagok már 17.798 Ft/fő/éj ártól
53 értékelés
Diamond Panzió HajdúszoboszlóDiamond Panzió, HajdúszoboszlóCsomagok már 18.000 Ft/fő/éj ártól
2 értékelés