A kisváros északi részén, egy családi ház udvarán alakították ki az állatparkot, amelyről a szállásunkon hallottunk. A birtok a kert mögött kiszélesedve tovább folytatódik. Ottjártunkkor nyári tábor helyszínéül is szolgált, de párhuzamosan egyéb látogatókat is fogadtak.
Számomra ledöbbentő volt az az igénytelenség és rendezetlenség, ami az egész helyet betöltötte. Egy fészer szerű helyen terráriumokban voltak hüllők, olyan koszosak voltak az üvegek, hogy alig lehetett belátni és penetráns szagok telítették be a levegőt. Én szinte kimenekültem innen. Az udvar sáros, gazos volt. Nem voltak információs vagy útbaigazító táblák, vagy egy összefoglaló bemutatkozó anyag vagy élő vezetés, ami alapján a gyerekek jobban megismerhették volna az állatokat. A mosdó is nagyon lepusztult és koszos volt. Voltunk már másutt az országban kisebb állatparkban, vadasparkban, de még sehol nem tapasztaltam ilyen rossz körülményeket. A családi belépő 3300 Ft-ba került, csak készpénzzel lehetett fizetni. A szálláson kapott szórólap szerint 10. 000 m2-en közel 100 állatfaj látható, nem számoltam utána, minden esetre ló, szamár, nyulak, róka, őz, madárpók, madarak is voltak többek között.