Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat bemutatkozása
Füzesgyarmaton várja vendégeit a Hotel Gara Gyógy-és Wellness Szálloda. Standard szobákat és lakosztályokat kínál, melyek zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. Tv és ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. A belső udvarban szintes szálloda kétágyas szobákat és lakosztályokat kínál.
Belső udvarában kialakított úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medencék járulnak hozzá a teljes kikapcsolódáshoz. A Kastélypark Fürdő a hotel mellett helyezkedik el, ahol a gyógyvíz számos egészségügyi panaszt enyhít. A környéken horgászni, vadászni és kerékpározni is lehet.
5 éjszakát töltöttünk a szállóban, mindenről jót tudok mondani. Kiváló a konyha, ízletes ételek, megfelelő választék. Talán a kétfüles leveses csésze használatát korlátoznám le egy kissé.
(A presszó kávét, tejeskávét, teát, kompótot, savanyúságot, gesztenyepürét ebbe lehetett tölteni-szedni más nem lévén) Az udvaron a medencék jók, a fürdőbe átjáráshoz a karszalag nagyon kedvező, télen biztos megtelik a kezelő egységben a medence tér is délután, de nekünk a jó időt is biztosították :) Azokat akik nem egész nap kívánnak a vízben lenni lehetne a környék programjairól tájékoztatni. A másik oldalon a Turinfó csak a saját megyéről tud informálni, pedig a megyehatár túloldalán szuper helyeket és programokat találtunk. Sárrét íze fesztivál volt kb 15 km-re. (Egy táblára gondoltam, ahol az állandóan látogatható helyek, egy másik papíron a heti programokat lehet kiírni) Ha már heti ebéd menüt kinyomtatják az árát is oda lehetne írni. Bár nem éheztünk meg délben. Ezeket csak azért írtam, hogy még vonzóbb legyen a Hotel. A személyzet. . . nem volt olyan kérés ami nem azonnal teljesült.
A szobában érkezéskor nem volt törölköző,többszöri kérés után másnap pótolták,addig az alsónemünkbe törölköztünk zuhanyozás után. A mi szobánk szűk és kényelmetlen volt,különösen a fürdőszoba és a WC,ez utóbbiba -nagy darab ember lévén-csak úgy fértem be,hogy az ajtót nyitva hagytam. A gyógyviz csodálatos és mindent feledtet. A konyha megfelelő.
Már három alkalommal töltöttünk el két éjszakát a hotelben és azt tudom mondani hogy egyre csak jobb és jobb volt. Mi a feleségemmel sehova nem megyünk a kutyánk nélkül és természetesen mindhárom alkalommal vele érkeztünk és nagy örömünkre őt is szeretettel fogadta a személyzet ami szintén nagyon jólesett.
Régebben, több mint 10 éve jártunk a Hotelben már, most újra ellátogattunk. Az épület külső nem befolyásolta pihenésünket. Belépve már a megujúlt belső fogadótér nagyon jó benyomást kelltett. Nagyon kedves a személyzet, kiváló a konyha. ülön tetszett hogy a kinti és benti medencéket lehetett használni.
Ne tévesszen meg senkit a külső.Az,hogy az épület kopott nem befolyásolta itt tartózkodásunkat. Nagyon kedves a személyzet kiváló a konyha. Biztosan visszajövünk még.
Kb 10-13 éve(nyáron) jártunk már itt a Gara Hotelben. Aki pihenni,wellnessezni szeretne itt mindent megtalál-egésznap. Külön nagyon tetszett hogy mindegy tél vagy nyár a kültéri medencét lehet használni 10-22h között. beltéri medencét hétköznap 15h után este 22h ig a kezelések miatt.
kezelések után pénteken estére már friss vizcsere,de igy is jó- a medence vize kiváló,jo hőfok-na és este 22hig,jakuzzi,szauna,merűlőmedence,pihenősarok,masszázs. Nem sok helyen van ilyen lehetőség hogy vacsora után is van lehetőség a kültéri medencékben pancsizni HÓESÉSBEN. Izlésesen ,modern feldiszitve bejárat,aula,recepciopult,"Otthon melege "sarok-én igy neveztem el. Ahogy olvastam a hozzászolásokat azt mondtam -HŰHA-nem sok jokat irtak a hotelről de megcáfolom ,nekünk megfelelt-igaz egy kicsit lelakott a közlekedő rész,( a szőnyeg kopott)de a szobákba nem volt kifogás-felujitott,nekem nagyon fontos kényelmes ágy betét és párna nekünk kiváló volt. 4/3éj töltöttünk itt. A recepcios kedvesen tájékoztatott mindenről,Az étkezésekben sem volt hiba. Első este 7féléből lehetett- husos ételekből választani,finom ,izletes,bőséges-nem is tud ember fia mindent megkostolni, a desszertek is finomak-egyféle volt de nagyon finom -de könyörgöm 3 csillagos ,akinek nem felel meg menjen magasabb kategoriájú szállodába. Sokan elégedetlenkednek akkor minek jönnek ide ,ha válogatnak-most hallottunk egy néhány embert a medencébe erről beszélgetni mégis eljönnek sokadjára ,akkor nem is olyan rossz. Hideg a szoba-elfelejtették felcsavarni a radiátort. Túl meleg a medence-levetették a hőmérsékletet-utána hideg volt ,nem mert reklamálni,hülyék az emberek. félpanzios ellátásunk volt ,de mi igényeltünk ebédet is. Kedves pincérek köszönet a szakácsnak a finom étkekért. Ár -érték arányában nem rossz-akár mennyire egy-néhány ember lehuzza. Bárkinek ajánlom A fürdő szomszédságában -szállodából átlehet menni 650. -ftért,de a szálloda vize is ugyan azt bizositja.
Kétszer jártunk már a Hotel Garában, januárban ismét megyünk! Recepciósaik segítőkészek, problémamegoldóak , kedvesek. A fürdő elhelyezkedése nagyon kényelmes, a vize kitűnő. Személyzete készséges, ételeik finomak,rendszeresen töltik a svédasztalt, a pincérek udvariasak. A felújított részleg tetszetős, szeretni való.
Másodszor voltunk ebben a szállodában. Korábban is jól éreztük magunkat, most is. Nagyon nagy előnye, hogy a szálloda udvarában vannak a medencék, amiket 10-22 óráig lehet korlátlanul használni. A szálloda némileg lelakott, de látható némi felújítás nyoma a korábbi látogatásunk óta.
A reggeli bőséges, azonban a kínálat unalmasan egyhangú, a vacsora főleg a hagyományos étkezést, húsos ételeket kedvelőknek kedvez, salátabár, mint olyan nincs, egy, max. két savanyúság. A desszert mindig ugyanaz a 2-3 féle sütemény. A masszázst mindenkinek ajánlom, aki szereti, nagyon profi masszőrjük van! Összességében jól éreztük magunkat.
Visszatérő vendégek vagyunk ebben a családias szállodában. Remek, hogy a győgyvízért csak a kertbe kell lemenni. Egész nap gyógyulhatunk a medencében és a kellemes hőmérsékletű úszómedencében is fürödhetünk. A jakuzzi és a szauna is egész nap müködőtt. Rengeteg és finom falatok, udvarias személyzet.
Egyedül a WC tisztítása hagyott maga után tennivalót. Egyébként ez egy retro szálloda. Ennyi pénzért nem lehet többet várni. A társaság is nagyon jó volt. Kedves, barátságos emberek.