Magyarország legmagasabban fekvő szállodája, a XX. század tradícióit megőrző, de vadonatúj köntösbe bújtatott wellness és konferencia-hotel, mind a négy évszak élményszállodája, ahol minden új, csak a tiszta levegő a régi: ez a Hunguest Grand Hotel Galya.
Nagyon gyönyörű környezetben lévő szálloda. A hegy oldalán napozhat az ember. a medencék is szuperek voltak,csak a környezetük kissé csúszós. A 1,5 éves kislányomat csak a szerencse és a gyors reakció mentette meg egy nagyobb balesettől:( Az ételek finomak voltak, nagy a választék, a személyzet segítőkész. Sok szolgáltatásból választhat az ember.
A személyzet udvarias, de mivel mindenek meg van a felelőse, ezért egy bizonyos dologról (pl. bicikli bérlés, kalandpark stb) csak a megfelelő embertől lehet pontos információt szerezni, vagy lefixálni időpontot. A wellnes részleg tisztasága átlagon aluli, délutánra hajszállakkal tele volt a medencék környéke, a lábmosóban nem volt víz, ezért aki (akár kintről is!
) érkezett annak lehetősége sem volt lemosni a papucsát vagy lábát, csak a medence mellett lévő "pocsolyákban" (mivel a medencékből kifröccsenő vizet sem törölték fel, csak kiraktak egy táblát, hogy "vigyázz csúszik"). A szobában NINCS SE KLIMA (38 fok volt), SE WIFI. Vékonyak a falak, a padló lecsegése áthallatszik a fenti szobából. Az animátor(ok) munkakedv(telenség)éről inkább nem írok. Ami jó volt: reggelinél és vacsoránál is nagy volt a választék, és nagyon izletesek voltak az ételek. Gratulálok a szakácsnak. Kivéve a kiflik, zsemlék minősége(volt 2-3 napos is). A szoba tágas, tiszta, igényesen berendezett. Nagyon szép és tiszta a környezet. Nagy ötlet a vadaspark, és a kaladpark (ha ingyenes lenne). Ingyenes a parkolás, volt mindig hely. Az italok árai 4 csillaghoz mértek, de a hőmérsékletükre inkább a langyos és nem a hideg szó illene. A gyerekek nagyon élvezték a játszóteret, trambulint, az állatokat, játszószobát. A szállodát inkább olyanoknak ajánlom aki gyerekekkel szeretne egy szép környezetben pihenni, mivel a gyerekeknek rengeteg lehetősége van játszani, szórakozni. . . elfáradni, és így a szülők tudnak piheni.
Nagyon szép környezetben lévő "szockós" szálloda. Ráférne egy erős felújítás, főleg a szobákra. Wellness részleg kicsi és nagyon hideg a víz. Animációs programokban nincs hiány, igazi gyerekbarát szálloda. Tisztasággal nincs gond, a régi lötyögős parketta miatt volt az az érzés, hogy kosz van.
Félpanzió bőséges és változatos, csúcs segítőkész személyzet. Nyáron nagyon hiányzik a klíma, de sajnos egyik szobában sincs. Tökéletes parkolási lehetőség, jó levegő, végre egy szálloda, ahol csak a kijelölt helyeken szabad dohányozni!
Nagyon szép környezetben lévő szálloda.A kert gyerekbarát(játszótér,mini vadaspark),de a felnőttek is ki tudnak kapcsolódni.A wellnesst egy kicsit kicsinek találtam.Mi nem vagyunk igazán túrázós család a környéket nem fedeztük fel,így arról nem tudok nyilatkozni.A vacsoránál lehet nagyobb választék.
A kalandpark és a mini vadaspark jó ötlet, a kerti játszótér is nagyon tetszett a gyerekeknek. A takarítónők 1 hét alatt egyszer sem porszívóztak! Az ételek minősége átlagos, sokszor hidegek a főételek. Ha elfogy valami sokáig kell várni a pótlásra. A kenyerek zsemlék között sokszor maradt 2-3 napos.
A nagy medence olyan hideg (nem 28°C, ahogy írják), hogy szinte senki sem használta. Voltak, akik emiatt naponta átjárta az egri strandra. Kevés, de jó programok vannak. A "játszóház" kicsi és kevés a játék. Árakban a Kolping Hotelhez hasonló, de minőségben messze alulmaradt. Más vendégekkel is beszélgettünk, szerintük is pár nap után unalmas a szálloda.
A hely csodálatos és itt vége is van. A szálloda megmaradt a 70-es éveknél. Baráti társasággal voltunk a szállodában. A wellness egy jól felszerelt családi birtokon is megtalálható. Egy külső medence nagyon hiányzik. Étkezés átlagos menza, a választék kicsi. A szobák dohosak, szellőztetés hiánya. Ha valaki nem kirándulni szeretne akkor nem ezt a helyet kell választania.
Csodás erdei út után hihetetlenül csendes, madárfüttyös környezetbe érkeztünk. A szálloda recepciójánál halk relaxációs zene szólt, puha szőnyeg tompította a léptek zaját. Mai szemmel meglepően tágas az 1930-as években épült szálló. Kedves, segítőkész a személyzet. Nekünk már volt animáció, más kérdés, hogy a vendégek igényeitől függött megszervezésük.
Sokan érkeztek gyerekkel, unokával, családias hangulatban érezhettük magunkat. Gyerekfoglalkoztató, játszótér, trambulin, x-box szoba várja a kicsiket és nagyobbakat.
Csodálatos környezet, kifogástalan vendéglátás a jellemző, mind konyha, mind wellness szolgáltatások terén. Minden korosztálynak ajánlott, a fiataloknak, az idősebbek, és a gyermekkel érkezők egyaránt megtalálják a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét.
Tökéletes panorámában gyönyörködve élvezhető a napozás, miközben a gyerekek az épület játszóparkjában múlathatják az időt,élmény a saját kis állatfarm, a kalandpark, és a környékbeli számtalan kirándulási lehetőség. A szálloda hűen tökrözi a "megszokott" Hunguest színvonalat.
A Hotel gyönyörű helyen fekszik, túrázóknak és pihenni vágyóknak, családoknak tökéletes választás. A szobák kényelmesek, tiszták. A wellness-szolgáltatásokkal is meg voltunk elégedve. A Vadasparkjuk aranyos. A szálloda külsőleg már kissé avittos, de ez nem ront az összhatáson, hangulata van. Az ellátás jó. Egyedül az animációs programokat hiányoltam.
Az alkalmazottak nagyon kedvesek, szolgálatkészek. Tavalyi évhez képest az ételek választéka kevesebb. Az úszómedencénél korábban üzemelő két zuhanyzó helyiség üzemen kívül volt, így a medence használata előtt és után közvetlenül nem lehetett lezuhanyozni(higiénia). Ugyan a wellness részleg első traktusában(WC) erre volt lehetőség.
A parkban kialakított napozópadok tárolására kialakított " fa dobogó"(lépcsőzet alatt) be volt szakadozva, nem volt elkerítve - balesetveszélyes, s hullott a vakolat.