Magyarország legmagasabban fekvő szállodája, a XX. század tradícióit megőrző, de vadonatúj köntösbe bújtatott wellness és konferencia-hotel, mind a négy évszak élményszállodája, ahol minden új, csak a tiszta levegő a régi: ez a Hunguest Grand Hotel Galya.
Jól éreztük magunkat,kellemes környezet,tisztaság,nagyon változatos volt az étel,előzékeny a személyzet,Na,hogy ne csak jókat írjak,a fürdővel,volt egy kis gond,nagyon kicsi az élmény medence és a lépcső,életveszélyes,irtó kellemetlen volt rálépni,főleg idősebb embereknek.
Először céges rendezvényen jártam a hotelban, és annyira megtetszett, hogy megbeszéltük a párommal, hogy együtt is elmegyünk oda. Második alkalommal sem csalódtam, nagyon szép, kényelmes és tiszta volt a szoba. A reggeli és a vacsora pedig egyenesen szuper, nagyon finoman főznek és bőséges választék van.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A környék gyönyörű és rövid utazással nagyon sok látnivaló elérhető. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Remélem még visszatérhetek!
A már általam megszokott magasszintű szolgáltatást nyújtotta a szálloda. Nagyon örültem (mivel 2 unokámmal mentem), hogy a játszótár megújult, illetve az új kilátó is nagyon tetszett. Sajnos a bambi kuckó egy kicsit "lelakott", óvodás gyerekeknek nem nagyon lehet játékott találni. Ha javasolhatnám, akkor a hétköznapokon is több gyerekprogramot szervezzenek. Összességében csodás volt ez a 3 nap Önöknél.
A szálloda 2 csillagosnak felel meg, koszos szobák,szönyeg,függöny. A fürdöszoba 20-30 éves hatásu, kikopott butork, áll a KOSZ a fütötestek mögött az ablakokon a wellness részleg ugy koszos ahogy van. . . . Husz éve járunk HUnguest hotelokba , tizenpárban voltunk már de még hasonlo szégyennel nem találkoztunk. . . . . .
Júliusban töltöttünk itt 5 remek napot. Galyatető klímája elég sajátos, az autópályán még 25 fokot mutatott a hőmérő, itt fenn már csak 17 fokot. Egész idő alatt nem érte el a hőmérő a 20 fokot, de a 18-19 fokos időben is lehetett napozni, igazi szubalpin klíma. A wellness részleg remek,a jacuzziból valóban csodás panoráma nyílik a Kékes Tetőre, csakúgy mint az étteremből.
Az erkélyes szobák is a Kékes felé néznek, de nagy részük elől a fák elveszik a kilátást. Szép nagy parkja van a szállodának, kedves kis vadas kerttel, ahol a muflonok várják a vendégektől a recepción kapható finom falatokat. Az étkezés a kategóriájának megfelelő, az alapanyagok minőségiek, kár, hogy kicsit zsírosan főz a szakács. A kínálatból nekem a vadétel hiányzott, reggelire viszont a pacalpörkölt kicsit túlzás. A személyzet udvarias, segítőkész, a classic szoba elég kicsi, de azért kényelmes.
Csodálatos hely csak ajánlani tudom! Itt tényleg pihenni lehet amihez nagyban hozzá járul az ott dolgozók kedvessége, segítsége és tenni akarása! Külön köszönet a z étterem pincereinek és a medenceket felügyelő úrnak! Fogyatékos gyermekükkel voltunk nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Ismét ezt a szállodát választottuk a januári síeléshez. Mint eddig, most is jól éreztük magunkat. A személyzet mint eddig is udvarias, kedves, segítőkész volt. A reggeli és vacsora választéka bőséges volt, bár a sütemények minősége,választéka sokat romlott.
Figyelemre méltó,s külön köszönet a szállodának, hogy a páromat egy kis kedvességgel (egy kis üveg pezsgő)köszöntötte születésnapja alkalmából! Reméljük még jövőre is eljutunk ebbe a szállodába.
Nagyon kedves személyzet, tiszta környezet. Gyönyörű táj, friss levegő. patinás épület. Életem első szállása ahol a vacsorához adnak inni és nem kényszerítenek az iszonyat drága italokra. Az étel kicsit lehetne ízesebb, illetve vasárnap a reggelinék a kenyérféleség száraz és szikkadt volt. A kilátás és az elhelyezkedést kicsit kárpótolót. Még fogunk ide jönni.
A szálloda gyönyörű környezetben fekszik, közel a kilátóhoz, és a túraútvonalakhoz. A teraszról csodálatos a panoráma. Az ételek ízletesek, finomak voltak, csak kissé egyhangúak. Mátrai borok nem szerepeltek az itallapon - ez érdekes. . . . . kint csak egy jakuzzi van, nagyon meleg vízzel, ami nyáron egyáltalán nem kellemes.
. jó lenne egy kültéri rendes medence, hely van. . . . összességében nagyon jól éreztük magunkat, kényelmes volt, pihentető. . . 2 nap este élőzene is volt. . .
Pihenésre, nyugalomra vágytunk..Itt ezt mind megkaptuk..A parkja nagyon szép ,a levegő ami itt van szuper .. Változatos finom ételek...Kiváló wellness...