Magyarország legmagasabban fekvő szállodája, a XX. század tradícióit megőrző, de vadonatúj köntösbe bújtatott wellness és konferencia-hotel, mind a négy évszak élményszállodája, ahol minden új, csak a tiszta levegő a régi: ez a Hunguest Grand Hotel Galya.
A szàlloda környezete gyönyörű! Parkolni nehezen lehet. A belső terek szépek,làtszik,hogy régi hotel. Modernizàlàs még ràférne,a szobàk kulccsal nyílnak,a kulcstartó nehéz,egy szobàhoz egyet adnak. A személyzet főleg a bàrban nem túl kedves,egy mosoly sem hagyja el az arcukat. Az ételkínàlat bőséges és fimon.
Nagyon kellemes hely, gyönyörű kilátással, isteni levegővel, szervezett programokkal, ami manapság már elég ritkaságszámba megy. Nagyon kellemesen éreztük magunkat, kár, hogy rövid volt az idő, de ez csak pénztárcafüggő.
A hely nagyon szép, sőt! , csodálatos! A kiszolgálás és az ellátás pazar volt, mindannyian nagyon jó éreztük magunkat! ! ! Program és kirándulási lehetőség sok van ezen a részen, érdemes ide több alkalommal is ellátogatni. Bőven van sok látnivaló és a kilátás is csodaszép. Nagyon szép fotókat készítettünk! Remélem,hogy még legalább egyszer eljutunk ide- az egész családdal! ! !
Egy hétvégét töltöttünk a szállodában,nagyon jól éreztük magunkat,nagyokat sétáltunk,fürdőztünk,finom ételeket ettünk. :) egyszóval jól éreztük magunkat! Jó szívvel ajánlom mindenkinek,akik az aktív pihenést kedvelik,és azoknak is akik csak lazulni szeretnének! Csodás kirándulásokat tehetünk a szálloda környékén,vagy távolabbi látványosságokhoz is ellátogathatunk.
A hotelről jót és rosszat is hallottunk. Végeredményben meg voltunk elégedve az ellátással. Ami feltünt egy 4*-os szállodánál, hogy eléggé retro. Kopottak a szőnyegek, le van verve az ajtófélfáról a festék, a terasz korlátja hullámpala. Az ágyak matracai szörnyen kemények voltak, már-már kényelmetlenül.
Vagy hat éve már jártunk itt, és olyan kellemes emlékekkel távoztunk, hogy elhatároztuk, visszatérünk. Ismét megállapítottuk, hogy a szálloda elhelyezkedése kiváló. Közben történt némi átépítés épületen belül, és a kert is gyarapodott egy rönkszaunával, hozzá való merülőmedencével, és egy jakuzzival, ahonnan közvetlenül gyönyörködhetünk a páratlan panorámában.
3 emeleti superior szobánkból szintén gyönyörű volt a kilátás, de maga a szoba elég kicsi volt, amit azért kompenzált valamennyire a kényelmes fürdőszoba, a hatalmas terasz, és a kényelmes ágy. Az erkélyre ráférne egy kis felújítás azért. Az ételek és a választék jó, a kiszolgáló személyzet kézséges és figyelmes, külön kiemelném az animátor lelkesedését és odafigyelését. Amit negatívumnak említenék, az a hangszigetelés. A szomszédos szobákból olykor tisztán kivehető a beszélgetés, és a lift is igen hangos. Mindent összevetve nagyon kellemesen éreztük azért magunkat, szállodán belül és kívül is remek élményekkel és pihenéssel gazdagodtunk.
Januárban voltunk ebben a szállodában. 4 éjszakát töltöttünk el. A szállodával meg voltunk elégedve, az ellátás jó volt, a személyzet udvarias, kedves, segítőkész volt. A fűtéssel nem spóroltak, annyira meleg volt a szobában, hogy lejjebb kellett venni a radiátor beállítását. Az ételválaszték bőséges volt, s jó ízű.
Szeptemberben voltunk itt két kisgyerekkel és egy másik házaspárral. A személyzet kedvessége példaértékű, a szobák szuperek, az étterem átlagon feletti, a szálloda elhelyezkedése is. Biztos hogy ide is visszafogunk még menni.
Két apró dolog nem tetszett, az egyik hogy pici a wellnes, a másik hogy épp esküvő volt és sajnos az étterem felett volt a szobánk, és illett volna erről szólni, főleg hogy kis gyerekekkel voltunk,de nem volt vészes a hangzavar.
Ősszel jártunk itt a párommal. Pihenni indultunk. Megkaptuk a szobánkat,ami két egybe nyíló szoba volt. Egy bezárt ajtó választott el bennünket a szomszéd kisgyerekes pártól. Természetesen tisztán hallottuk egymást. Rövid eszmecsere után úgy döntöttünk hogy kérünk szobacserét ami sikerült,. . . de mi lett volna ha nem? ?
? A környezet csodás, a kinti jakuzzi a legjobb. Étel átlagos,wellness rész kicsi a szálloda nagyságához mérten. A medencében a víz hideg volt (állítólag elromlott a kazán). Kellemes szép időben biztos élveztük volna nagyon, de hangsúlyozom mi pihenni és wellnessezni indultunk.
Gyönyörű helyen fekszik a szálloda,páratlan kilátásban lehet része az ide látogatónak! A wellness nagy,szép panoráma fürdőzés közben! Változatos svéd asztal,finom ételek! Nagyon kedves személyzet! Minden korosztálynak ajánlom egy jó pihenésre a természet csúcsán!