azt nehezen emésztettem meg, hogy az összes asztal összes terítékén bal kézre voltak elhelyezve a poharak, de lehet a világ közben megváltozott, én meg nem. (De hogy lehet egy étteremben ilyen? ) Szóval, étlapot megkaptuk, feleségem babgulyát kért, én ún. aranyló húslevest, és komolyan mondom, meghökkentően gyorsan meg is kaptuk! Nejem szívesen ette, amit kapott, és egy kicsit kevésbé. Nem volt ez semmilyen jó húsleves, valami csontlevesféle, zöldségízzel, két db, húsnyesedékkel, meg tésztával. De legalább meleg volt. Nem mondhatom, hogy rossz, de semmilyen. Szurkoltam neki, mert olyan kedves itt a kiszolgálás. A ropogós kacsacombom tényleg ropogós volt, az is elkészült nagyon hamar, és az is semmilyen ízű volt. Semmi érdekes, öröm, nem volt a párolt káposztában, a húsban, a krumpliban. . . talán nem ismerik itt a fűszereket, vagy csak nagyon módjával bánnak velük, nem tudom. nem akarom bántani ezt az éttermet, meg ezt az ételt, de mintha itt nem lenne szakács, valaki főz valamit valami újságban talált recept alapján, nem túl nagy a választék, de igenis elégséges, viszont kevés öröm van benne. De egyébként ajánlom a helyet, persze!