Garabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc

városi Kalandpark közül
Kategória
Kalandpark
Garabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc
Garabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc
18 fotó

Garabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc bemutatkozása

A Garabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark tematikus programokkal várja a látogatókat. A játszva tanulás és a szórakozás vegyül lovaglás, íjászat, állatsimogatás, vagy az ekhós szekéren való kocsikázás közben, de az elektromos quadot és a kötélpályát is kipróbálhatjuk.

2 vendég értékelése alapján

50%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás
50%

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Alsóhegyi Apartmanok Zalakaros - Legjobb ár
Alsóhegyi Apartmanok Zalakaros
90.000 Ft / 2 fő / 5 éjtől ellátás nélkül
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Freya Zalakaros

Garabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 249 városban járt márFelfedező - 288 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2434 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. november 23.a párjával járt itt
A szállodából lovaskocsival mentünk ki a farmra és így is jöttünk vissza. Csend és nyugalom honolt a birtokon csak mi voltunk a vendégek. A sok szabadon lévő kutyus rögtön jött üdvözölni minket. Vezetéssel bejártuk a farmot, ahol az állatok nagy területen vidáman élnek, majd a jurtákban megnéztük a Honfoglalás kori kiállításokat és a várat ahol jobb időben az előadások folynak.
Garabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - EgyébGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonc - Egyéb
Még több kép (15 db) >>
Időpazarlás 2021. november 13.a párjával járt itt
Fénykorában biztosan nagyon jó kis kalandpark volt. Most kissé elszomorító látvány az épület állagának romlása, a tisztaságról nem is beszélve