„A mi kedvencünk büfét” az különbözteti meg „A mi kedvencünk” bártól, hogy ennek van pultja kifelé is, amellett, hogy a másik pultja a strandra néz. A választék is más itt. Magyaros főtt ételek helyett street food slágerételekben utaznak, burger, hot dog, gyros. Jómagam egy lángost kértem.
Érdekes a díjszabás, 700 forint a sima lángos (ez alighanem tó-környéki rekord), viszont csak 800 forint a sajtos tejfeles fokhagymás változat. Ezzel együtt simát kértem, mert sejtettem előre, hogy nem fogom tudni megenni az egészet a testvéregységben már elfogyasztott kolbász után, és elcsomagolni egy sajtos tejfeleset sokkal nehezebb. A lángos frissen sült, de nem volt igazán meggyőző, ettem jobbakat is, sőt, főként jobbakat ettem. 3 pontba azért még épp, hogy belefér nálam.