2010 márciusában megnyílt a Velencei-tó legújabb wellness- és konferencia szállodája, a Vital Hotel Nautis, a tóval és környékével harmóniában épült a gárdonyi kikötő és a szabadstrand közvetlen szomszédságában. A szálloda 81 nemdohányzó szobával és 4 luxus lakosztállyal várja vendégeit, ahol a modern design kényelemmel és luxussal párosul.
Személyzet nagyon kedves, figyelmes. Csak jókat tudok mondani róluk, egytől egyig. Az ételek változatosak, és nagyon finomak. A bárban szintén változatos ételek /italok elfogadható áron. Szinte teltház volt, de nem lehetett észrevenni a tömeget.
Az egyetlen dolog, ami nem tetszett (ezt többen is nehezményeztük), hogy bár erkélyesek a szobák, de nem lehet ott dohányozni, még alternatív cigit (elektromosat) sem. Ehelyett a recepció mellett van egy szivarszoba, ahol ugyan intenzív elszivó van, de azért csak kiszáll a füst. Így a szállodába belépve, megcsaphat a cigi szaga,ami a nem dohányzók számára kellemetlen. Szerintem komfortosabb lenne az erkélyen, de azért jelenleg 20 ezer forintos bírság jár. A szobát csak emiatt pontoztam le. De ezenkívül a szoba /fürdő kényelmes, tiszta volt.
Elképesztő kedves és figyelmes volt a személyzet a recepciótól kezdve, a takarító hölgyön keresztül a bárban dolgozó felszolgálóig. A wellness részleg nagyon szép, hangulatos, a masszázs is kiemelkedően jó volt. Egyetlen szívfájdalmunk, hogy a kinti medencék nem üzemeltek, pedig az idő miatt nagyon jó lett volna kint is fürdezni.
Volt lehetőség egy éjszakára foglalni, és részt venni egy olaszos hétvégi programon. Nagyon jól éreztük magunkat, minden szuper volt, jó hangulat, finom ételek gyönyörű környék Ajánlom mindenki számára. Csodálatos a Velencei tó, gyönyörű naplemente.
Remélem hamarosan visszatérünk és még több emlékkel térünk haza.
Maximálisan elégedettek voltunk a hotel szolgáltatásaival. A személyzet kedves, és figyelmes. Kiemelném azt, hogy ételallergiás gyermekkel voltunk, akinek ha kellett külön készítettek ennivalót. Külön szuper volt, hogy a pingpongért, a csocsóért és a biliárdért nem kellett külön fizetni, csak a bowlingért.
Nagyon udvarias személyzet a recepción és az étteremben is,nagyon kedves ,udvarias ,a pihenésüket tiszteletben tartó és nagy tisztaságot tartó takaritó személyzet ,a szilveszter esti program különlegesen kiváló volt Szandival és együttesével,és a szervezés is nagyon jó volt. Jó társaságunk volt a 12 fős asztalnál ( szerintünk ez nem volt véletlen !
Az ételek finomak voltak, de a sütemények, desszertek választéka nagyon gyenge volt. A zene nem tetszett, mert mi roki partira fizettünk be, és túl sok volt a “mulatós” zene. A tánctér túl kicsi volt, így a zsúfoltság miatt nem lehetett igazán táncolni. Az egész teremre szükség lett volna ennyi embernek, és a vacsorát az étteremben kellett volna rendezni.
Szép helyen, a tó partján helyezkedik el, nagyszerű kilátást biztosítva ezzel. A szoba tiszta, megfelelően felszerelt. Az ételek változatosak, ízletesek. Wellness részlegük még esős napon sem volt zsúfolt, gyerekek is jól érezték magukat benne. A személyzet kedves, segítőkész. Egyszóval remek választás volt ez a Hotel, ajánlom mindenkinek.
Nagyon elégedettek voltunk! A késői kijelentkezés remek ötlet. A személyzet kedvessége és figyelmessége lenyűgöző! A szobában viszont lehetne több fogas (nem a tükör előtt) és főleg a fürdőszobából hiányoltam az akasztókat. A környék szép, sokat lehet sétálni, úgyhogy nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
A szobák, a tisztaság nagyon jó volt. Az ételek nagyon finomak, változatosak voltak. A wellness részlegen a 9 személyes jacuzzi 9 eleméből, csak 2. 5 működött. Az élménymedence nyakzuhanyai nem működtek. A jégkút nem működött. A szauna szeánszok jók voltak. Örültünk a wellness részleg korai nyitva tartásának.
Úgy gondolom, hogy túl magas volt az ár, pedig akciós csomaggal érkeztünk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, csak ilyen összegért nem tudom, hogy még egyszer el tudunk-e menni.
Ami számomra negatív : -Szerintem indokolatlanul meleg volt a szálloda minden területén, de főként a szobában. -Wellnes részlegen hiányoltam a törölköző csere lehetőségét ! -Ha jól értelmeztem a számlát akkor az 5-9 éves gyerekre is 100%-os étkezési díj került felszámításra .