Bizonytalan sorsú kastély

Jankovich-Bésán kastély GicJankovich-Bésán kastély Gic a térképen

Átlagos 2025. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. február 1.
Egyszer már sertepertéltem itt, de akkor a szemben lévő templom ragadott meg, és elterelte a figyelmemet erről a kastélyról. Most meg tudatosan ezt céloztam. Jankovich-Bésán? A neten az van, hogy szálloda... a valóság ezért ennél kiábrándítóbb. Szóval, tényleg terveztek ide vagy 20 éve luxusszállodát mohóék, de aztán nekirugaszkodtak, kicseréltek némi nyílászárókat a nevelőotthon által korábban lelakott épületben, aztán volt valami vita is, helyben hallottam, hogy az újgazdagék fittyet hánytak a műemlék-jellegre, csak úgy építeni akartak ezt-azt kedvük szerint, aztán abbahagyták és itt pusztul tovább. Ha meg akarod nézni, most nézd meg, mert ki tudja, mi lesz vele holnap. Vagy összedől vagy egy újabb Csák Máté megkaparintja, és akkor elvernek innen a kutyás őrök.
Fényképek (7)
Jankovich-Bésán kastély Gic - Külső képJankovich-Bésán kastély Gic - Külső képJankovich-Bésán kastély Gic - EgyébJankovich-Bésán kastély Gic - Külső képJankovich-Bésán kastély Gic - EgyébJankovich-Bésán kastély Gic - Külső képJankovich-Bésán kastély Gic - Külső kép
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Pünkösdi pihenés
Sokoró Fogadó Sokorópátka
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással - Szuper áron
CE Plaza Hotel Siófok
74.712 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval