Most jöttünk a Mítosz étteremből, hatalmas csalódás volt! 6 felnőtt, 5 gyerek, előre foglalt asztal - levesekre 60 percet vártunk (pl. erőleves, hagymaleves - nem frissen készülnek). A levesek elfogyasztása után a főételekre további egy órát vártunk. 40 perc utáni reklamációra a válasz: "csináljuk, majd jönnek".
Kihoztak egy főételt (a reklamálónak), majd további 20 perc várakozás után a többieknek. Aki nem kért levest 2 órát éhezett, köszönjük. . . Az ételek minősége átlagos volt. Születésnap alkalmából kértünk dekorációt (ígéret szerint pár száz forint lesz): 4 lufi, 1 farsangi maszk(? ) és 1 boldog születésnapot felirat 7. 000 Ft volt. A pofátlanság netovábbja. Senkinek nem ajánljuk! !
Annak ellenére, h kiadtak , semmi nem változott, ill, meg rosszabb lett. Csak kíbereltek, , és nem hajtottak végre fejlesztéseket. Ugyan az az étlap, ami addig is rossz volt, 500 étellel , sőt, nem h lehúzták vna róla felesleges dolgokat, hozza is tettek! Jó vastag pizzát kínálnak , duci szelebe töltött sajttal. . . fantázia dús .
. . . Egy pincérrel működnek, a rendeléstol a felszolgálásig két személyre kb 1,5 óra, azaz 90 perc. Összefoglalva szörnyű. De nyilván egy szakácsal. . . . Most a minőségről és az arról: egy harcsafile kötettel ,2500 Ft, egy rántott borda korettel1800. A mennyiségrol csak annyit, h mi ezt a mennyiséget otthon elmosogatjuk. . . . Röhejes volt. . . A minőség is kaki, a borda átlátszóra klopfolva kőkemény, és száraz, a harcsa file 2 db 3x3 cm-es égett cucc! Biztos, h most voltunk utoljára
sokszor rendeltunk mar hazhoz, es szemelyesen is voltunk tobbszor. Azt mindig bekalkulaltuk, h ha meg ket asztalnal ulnek akkor az etelunk minimum egy ora varakozasi ido mulva lesz elottunk, de megerte varakozni, mert izletes, friss finom volt minden!
Az elmult szombat azonban sorsfordito volt, kertunk egy "Mitosz-tal"-at, ami julius kozepen, friss zoldsegek helyett zacskos mirelite koretet,lepukkant 2 db rantott-sajt "keszitmenyt"( koze nincs a sajthoz) 2db lottyadt rantott gomba fejet, zacskos hasab krumplit, es "B" "rizsat. . . " tartalmazott, plusz 1 azaz egy adag ,(ird es mond) Cordon Bleu husit, amiben, a sonkat, valami spaaros v pennys clubsonka imitalta! Mar az elozo ebednel is ereztuk, h az arak ugyan nem emelkedtek evek ota , de az adagok, csokkentek, a minoseg romlott! jelen allapotaban nem ajanlanam senkinek!
Házunkhoz közeli hely, ahová elmentünk kipróbálni, milyen az néha, ha otthon a főzésre már nem jut időnk. Az étlap választéka elismerésre méltó: szárnyas, sertés, marha, vad és hal rendkívül változatos összetételben. A hagymaleves valóban kihagyhatatlan, de a tárkonyos vadragu levest is megirígyelhetné sok neves étterem.
A sörben sült csülköt kis kolbásszal is finoman készítették el és a tálalás esztétikájának is megadták a módját. Sörben én is hiányoltam a nagyobb válastékot főként csapolt sörből. Ezzel együtt a vörös üveges sör nagyon finom.
Mítosz Vendéglő válasza
Kedves Értékelő! Nagyon köszönjük pozitív értékelését a vendéglőnkről! Ígérem,hogy a sör választékot bővíteni fogjuk,ez már tervbe van véve. Sajnos a csapolt sör választékot nem tudjuk növelni,mert nem kerül eladásra annyi sör a rövid szavatossági idő belül. Remélem a továbbiakban is csak pozitív élménnyel fog távozni vendéglőnkből!
Nagyon sokszor voltunk már ezen a helyen, van hogy csak a kedvenc hagymalevesünk miatt térünk be, de nagyon finom a pacal is. Mindig kedvesek, segítőkészek és az ételekre sosem kell sokat várni. Pozitívum hogy kártyával is lehet fizetni. Jó a hely hangulata, tiszta és szívesen járunk oda, havonta egyszer biztosan.
Többször jártunk itt, barátokkal, családdal, üzletfelekkel. Egy nagyon kellemes kisvendéglő Gödön, a főút mellett. Az étel választék nekem túl bőséges ilyen kicsi konyhához, de eddig minden esetben korrekt időn belül nagyon jó minőségben elkészítettek mindent, amit kértünk. Sör választék nem nagy, de borból és pálinkából jók.
Az ételek nagyon ízletesek, az adagok kicsit nagyok nekem, de aki degeszre szereti enni magát étteremben annak sem biztos, hogy befér a desszert a leves és főétel után. Kiemelném a halászleveket, a sült hagymával és sztrapacskával tálalt szlovák pecsenyét és a mítosz repdesőt, ami juhtúróval és baconnel besütött csirke. Ezek mind nagyon finomak, többször rendeltük őket. A hely belső része viszonylag kicsi, de ízlésesen, hangulatosan van megcsinálva, a nyári időszakban a kinti rész remek. Egy olyan pontot emelek ki, amin lehetne fejleszteni, a pincér(hölgy) gyakran kedvetlen és kicsit mogorva, pedig ő adja el az éttermet! Összefoglalva, több éve járunk ide, és fogunk is, ajánlani tudom mindenkinek! Utóirat: Szállítanak házhoz, és meg kell jegyezzem, hogy nagyon ritka az, hogy ilyen jó minőségben érkeznek a kiszállított ételek! Halászlé, harcsapaprikás, pacal, húsleves, sztrapacska, mind olyan minőségű volt, mint az étteremben. Egyszer sem érkezett az étel kihűlve, mikrózni nem kellett. Bátran ajánlom ezt a szolgáltatásukat is!
Gödön biztos hogy a legjobb, legízletesebb ízvilágú étterem. Nagyon kedvesek, és remek borvacsorákat rendeznek! Az ételek nagy adagok, finom pálinkáik és csodás borválasztékuk van. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ami nem mellékes,kiszállítást is vállalnak. . . Mi már többször is visszajáró vendégek vagyunk családostól és kollégákkal együtt is.
2131Göd, Pesti út 77.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre házhozszállítás parkolási lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége