Az Erzsébet program keretében nyugdíjasként üdültem a Kék Duna Erzsébet szállodában. A személyzet maximálisan a segítségünkre állt, az étkezés kíváló és bőséges volt. A szolgáltatásokban azt kifogásoltam, hogy a jakuzzi nem működött, a termálfürdő kb 2 km-re található a szállodától, fedett uszoda ugyan volt, úszni tudók részére.
Kerékpárt lehetett kölcsönözni amivel bejártuk a környéket, csodás volt a Dunapart. Néhány este szervezett programban vettünk részt: tánctanulás, társasjáték, bingó, bowlingozásra és pinpongozásra is lehetőség adódott. Összességében jól éreztük magunkat gyönyörü park, csendes nyugott környezet, ajánlom másoknak is.
Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek azt sem tudták, mit válasszanak a sok lehetőség közül: úszómedence, animátorok által szervezett programok, bowling, foci, tenisz,stb. Hatalmas, gyönyörű park rózsákkal, csendes környék, nincs tömegnyomor, családias légkör. Az ételek ízlettek. Szuper hely, ha lesz lehetőségünk, megyünk máskor is.