Tiszta.böséges és rettenetesen finom ételeket ettem itt.Mindenkinek ajánlom ezt a helyet!Mindegy ,hogy babgulyás vagy cigány pecsenye,vagy rántott szelet stb .isteni finom .Gyors kiszolgálás.
A Babati étterembe a pacal miatt mentünk be. Ahol pacal felirat van, ott a helyem. A pacalpörkölt 2900 forint, a csülkös variáns 3400. Adnak még néhány népszerű magyar ételt, gulyáslevest, Jókai bablevest, sertéspörköltet, rántott sajtot cigánypecsenyét. A kiszolgálás kifogástalan, maga a tulajdonos szolgált ki, el is beszélgettünk a világ nagy dolgairól.
A pacal finom volt, nem mondom, hogy ne lehetne rajta javítani, de öröm volt enni. A kenyér, amit mellé kaptam gyengécske, de nem is számítottam másra. Ittunk egy cappuccinot is, korrekt volt. Tisztes négy pont.
Az autópálya melletti pihenőben olyan minőségűek az ételek és a kiszolgálás, mint egy sokcsillagos étteremben. Az étkező rész a hely jellegének megfelelően egyszerű, hidegben kicsit huzatos a közvetlen bejárat miatt, de nagyon tiszta. Az ételek minősége és az itt dolgozók kedvessége miatt mindenképp érdemes ide betérni.