Kiváló 2015. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 15.
Kiváló étterem, szuper, nem hétköznapi ízekkel. Rendkívül elegáns étterem, a hely szelleméhez megfelelően igazodó belsőépítészeti megoldásokkal. Ajánlom mindenkinek az általam fogyasztott "Gózon Gyula kedvencét" ami natúr sertésszelet hagymával, paradicsommal sajttal egybesütve és a desszertnek fogyasztott somlói galuskát és csokoládé felfújtat.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Erzsébet Királyné Szálloda Étterem és Kávéház további értékelései
A hely Gödöllő kózpontjában van. Az épület a monarchia hamgulatát árasztja. A pincerek kedvesek de nem a gyorsasagukról hítesek. Az ételek finomak a székek kényelmesek. Jól el lehet beszelgetni várakozás közben. Igazi csaladi hangulata volt az ebednek.
Többször étkeztünk nagyobb családi események ünneplése okán, mert méltónak találtuk minden alkalommal az éttermet. Kiváló ételek mellett a hely látványosan szép és "ünnepélyes", a kiszolgálás nagyon jó és udvarias. Nagyon elégedetten távoztunk minden alkalommal, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tetszetős étterem, tiszta kulturált környezet, kedves felszolgálók. Az árak az idegen forgalomnak és a kastély közelségének köszönhetően kissé túlzók a kapott minőséghez képest. Az étel nagyon lassan készült el Tetszetős tálalás ehetetlen ételt takart A marhapofa pörköltben a hús nem volt...