Nyitás óta visszatérő vendégei vagyunk a gödöllői Egyetem kollégiumi épületének aljában található étteremnek. A város másik végéből járunk ide "menüzni", de több alkalommal fogyasztottunk már az étlapról is. Változatos ételeket találhatunk a menüsorban, mindenki talál magának valót.
Kollégákkal általában mindig a napi menüt kérjük, ami egy leves-főétel-desszert kombináció. Nem minden teljes adag, de laktató, pont elég. Mindig minden finom, soha nem volt problémánk a minőséggel. Kiszállítást is szoktunk kérni, mikor kiérkezik fél 12 még forró az étel, alig várja az ember, hogy elfalatozza. Ár-érték arány jó, sőt a kiváló jelzőt is használható rá. A menü egy ezresből meg is van. Csak ajánlani tudom.
2100Gödöllő, Páter Károly u. 1., Szent István Egyetem Kollégiumai - „A” épület
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség légkondícionált helyiség étel elvitelre fix áras házhozszállítás kisállat bevihető koktélok napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége