Gyenge 2019. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. március 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A 2019. február végi Napsugár látogatásunk élménye merőben eltért igen rossz irányban a januári élményünktől. A rántott hús szelethez, a báránycsülökhöz és a többi ételhez feltálalt sült burgonya gusztustalanul ízetlen volt. Teljesen átázott állaga miatt reklamáltunk. A felszolgáló hölgy javaslatát elfogadva egy tányéron már megfelelő minőségű burgonya köretet kaptunk. Az étlapon szereplő Báránycsülök pékné módra minősége teljes mértékben kifogásolható volt, megkérdőjelezhető a séf illetve az ezzel az étellel foglalkozó munkatárs szakmai hozzáértését. A csülök gyakorlatilag egy sült csülök volt, sült burgonyával (amely az előzőekben említett rossz minőségben került feltálalásra, sült vöröshagymával. Hogy ez mitől lett pékné módra elkészítve? Örök talány marad számomra. Sajnos az étterem ezzel a minősíthetetlen ételével törlődött a látogatásra tervezett éttermek köréből. Kulináris
Életemben nem voltam még ilyen rossz étteremben !!!! Rendeltem egy borjú lábszárat rántva, de amit kaptam, az egy ehetetlen étel volt ! A pincér elmondása szerint a szakács állítja, hogy az borjúlábszár, de nem az volt, hanem a borjúlábszárnak csak az inas kövér és bőrös része volt, szó szerint...
Nem akartuk a Karácsony előnapját a konyhában tölteni, ezért úgy döntöttünk, hogy idén rendelünk valahonnan. A Gödöllői Napsugár étterem mellett döntöttünk. Hercegnő tálat, valamint töltött káposztát rendeltünk. Az ételek mennyisége bőséges volt. Az ár érték arány nagyon jó. Nagyon finom volt,...
Régóta járunk az étterembe, és bár voltak személyi változások, a színvonal maradt számunkra kiváló szintű. A svéd asztal a kedvencünk, mert sokrétű, a háziastól kezdve a modernebb fogásokig, mindenki találhat magának valót. Finomak az ételek, nagy a választék, jó hangulat és kiszolgálás, más nem...