Forgalmas főúton található, a távolsági buszmegálló közelében, szomszédjukban az UniCredit Bank fiókja. Ugyanakkor a népszerű decemberi adventi helyszínektől (főtéri vásár, Karácsonyház, jégpálya, Fénypark) egy kicsit kiesik. A földszinten működik a cukrászda és a kávézó, az emeleten az étterem. Az étterem jelenleg fúziós desszert étterem néven működik, ahol időnként tematikus borvacsorákat is tartanak, illetve havonta változó 6 fogásos desszert vacsorákat (19. 900 Ft + szervizdíj, italok nélkül) kínálnak, ezekre meghatározott időpontokra előre kell asztalt foglalni. Meglepő volt, hogy ottjártunkkor az emeleten lévő étteremrész nem is volt nyitva, a villanyok le voltak oltva, mi is csak az emeleten található mosdó miatt mentünk fel. Egyébként a földszinti részen is mi voltunk az egyedüli helyben fogyasztó vendégek, közben még egy vásárló érkezett némi süteményért elvitelre. Ez mindenképpen furcsa volt, hogy ennyire kihalt a hely, miközben aznap jártunk már több másik cukrászdában, vendéglőben, ahol sok-sok vendég volt. A cappuccino 850 Ft, egy átlagos, középszerű kávét kaptam, Mokambo márka, sokkal kisebb adag, mint másutt, és egyáltalán nem voltam elájulva tőle. A macaron darabja 550 Ft, málnásat választottam, az korrekt volt. A kávé mellé járt egy csokis keksz, valamint kis pohárka víz. A mákos és diós bejgli rúdja 4500 Ft (50 dkg), a meggyes-mákos és a narancsos-gesztenyés 4900 Ft, illetve érdekességként kapható náluk pisztáciás Dubai bejgli 6900 Ft, a most futó őrület hullámaira felülve. A sütemények továbbra is mutatósak, de nem volt olyan széles a kínálat, mint régebben. A szarvas marcipános Karácsony desszert nagyon kedves (1490 Ft), francia stílusú monocake mousse. A kiszolgálás érdektelen volt. Ehhez képest kötelező 12%-os szervizdíjat számoltak fel. Nekem egy kicsit csalódás volt így a Solier, 5 pontot semmiképpen nem érdemelnek tőlem, sajnálom.