2024. decemberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2024. december 29.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Jó pár év után tértünk vissza a Solier-ba. Évekkel ezelőtt magasan a legszínvonalasabb vendéglátó egysége volt Gödöllő városának, több mértékadó gasztro-kalauzban, Top100-as listában, legjobb éttermek/cukrászdák csoportjában szerepelt. Mostanra mintha ez a fény valamelyest megkopott volna.
Forgalmas főúton található, a távolsági buszmegálló közelében, szomszédjukban az UniCredit Bank fiókja.
Ugyanakkor a népszerű decemberi adventi helyszínektől (főtéri vásár, Karácsonyház, jégpálya, Fénypark) egy kicsit kiesik.
A földszinten működik a cukrászda és a kávézó, az emeleten az étterem. Az étterem jelenleg fúziós desszert étterem néven működik, ahol időnként tematikus borvacsorákat is tartanak, illetve havonta változó 6 fogásos desszert vacsorákat (19.900 Ft + szervizdíj, italok nélkül) kínálnak, ezekre meghatározott időpontokra előre kell asztalt foglalni. Meglepő volt, hogy ottjártunkkor az emeleten lévő étteremrész nem is volt nyitva, a villanyok le voltak oltva, mi is csak az emeleten található mosdó miatt mentünk fel. Egyébként a földszinti részen is mi voltunk az egyedüli helyben fogyasztó vendégek, közben még egy vásárló érkezett némi süteményért elvitelre. Ez mindenképpen furcsa volt, hogy ennyire kihalt a hely, miközben aznap jártunk már több másik cukrászdában, vendéglőben, ahol sok-sok vendég volt.
A cappuccino 850 Ft, egy átlagos, középszerű kávét kaptam, Mokambo márka, sokkal kisebb adag, mint másutt, és egyáltalán nem voltam elájulva tőle. A macaron darabja 550 Ft, málnásat választottam, az korrekt volt. A kávé mellé járt egy csokis keksz, valamint kis pohárka víz.
A mákos és diós bejgli rúdja 4500 Ft (50 dkg), a meggyes-mákos és a narancsos-gesztenyés 4900 Ft, illetve érdekességként kapható náluk pisztáciás Dubai bejgli 6900 Ft, a most futó őrület hullámaira felülve. A sütemények továbbra is mutatósak, de nem volt olyan széles a kínálat, mint régebben. A szarvas marcipános Karácsony desszert nagyon kedves (1490 Ft), francia stílusú monocake mousse.
A kiszolgálás érdektelen volt. Ehhez képest kötelező 12%-os szervizdíjat számoltak fel.
Nekem egy kicsit csalódás volt így a Solier, 5 pontot semmiképpen nem érdemelnek tőlem, sajnálom.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (33)
Még több kép (23 db)
Solier Étterem további értékelései
2024.11.12gyerekekkel
A kastélylátogatás után találtuk meg ez a helyet: az elhelyezkedése tökéletes, jó helyen a központban, az árak meglepően korrektek és a kiszolgálás is kedves volt. Viszonylag nagy a mentes választék, a kávé finom volt. Sokan jöttek napi menüt is rendelni, végig voltak vendégek. Kellemes...
2018.11.21a párjával
Az étteremhét ráadás akció alkalmával próbáltuk ki az éttermet és választottunk a fix 4 fogásos vacsorából. Minden fogás nagyon finom volt, nem véletlenül kapta a konyha a korábbi értékelőitől a különdíjat. Kellemes hangulatban, kitűnő, udvarias kiszolgálás mellett töltöttük el az estét....
2018.09.29gyerekekkel
A vendégeket zsigerükből utáló pincérek az asztalhoz nem szivesen jönnek ki a cukrászdában, kivárják, hogy a vendég ráunjon a várakozásra és sorba álljon. Majd szervizdijat számolnak fel a nem minősithető, szinvonaltalan szolgáltatásra. Elégedettlenségemnek hangot adtam, és ahelyett, hogy egy...
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő
33.210 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással