Otthonos környezettel, házias ízekkel és garantált magyar minőséggel várunk minden kedves Vendégünket! Ételeinkhez, italainkhoz friss, házi készítésű, egészséges alapanyagokat használunk! Ebédedet Gödöllő területén házhoz szállítással is kérheted, ha aznap 11 óráig leadod megrendelésed.
Kiszállítás 11 és 13 óra között 1000 Ft vásárlás felett ingyenes, alatta 100 Ft/cím. Ételeink elvitelére is van lehetőség, saját ételhordóban, vagy műanyag dobozban (60 Ft/db).
Öcsémmel betértünk a Szabadság úton lévő kis étkezdébe. Első pozitívum, h 14h körül nincs tömeg, le lehet ülni kényelmesen. Nincs túl zsúfolva, 4 db 4 személyes asztalka. A menü tejszínes meggyleves (~330. -) és csirkeroló rizibizivel és savanyúsággal(~ 780. -) volt.
Körülöttünk cuki nagyis lekvárok és báránykákkal díszített kézműves savanyúságok díszelegtek, később még a fóti, domonyi kézműves sörök üvegeit is észre vettem. Nagyon korrekt kis hely, semmi sznobság, annál több háziasság sugárzik belőle.
2100Gödöllő, Szabadság út 26. (Palotakert Üzletház)