Gödöllő főtere Gödöllő

Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

5 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő
35.055 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Hotel Bellevue Esztergom - Évindító Szállásvadászat Esztergomban
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Évindító Szállásvadászat Mátraszentimrén
Hotel Narád Park Mátraszentimre
46.472 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Gödöllő főtere Gödöllő vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 248 városban járt márFelfedező - 285 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2408 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. január 1.barátokkal járt itt
December 31. -én délre egy teljesen más hangulat köszön be a Fő térre. Ilyenkor van a szilveszteri 2 km-es futás! Vegyes a csapat, kicsi, nagy, vékony, telt és 4 lábú társakkal együtt, vidáman, trombitálva kocogtuk le idén is a távot. Beérkezés után forralt bor, tea és zsíros kenyér várt minket. Ez mindig megalapozza az év végi jó hangulatot.
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. december 25.csoporttal járt itt
Az előző értékelő PZsu-hoz hasonlóan mi is Advent idején jártunk legutóbb Gödöllő főterén, előtte meg évekkel ezelőtt sokkal gyakrabban kb. minden évszakban. A Szabadság tér és környéke autómentes sétáló részlege a kisvárosnak, ahol többféle kisebb vendéglátó egység kapott helyet: cukrászda, kávézó, street food bár, illetve a Polgármesteri Hivatal épülete.
Gödöllő főtere Gödöllő - Egyéb
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 46 városban járt márFelfedező - 116 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 187 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. december 18.a párjával járt itt
Gödöllő ezúttal adventi vásárral és a kiplakátolt program szerint hét végén fellépőkkel is várja a Főtéren a látogatókat. A szépen feldíszített fenyőfa körül kisvonat van a legkisebbeknek. Néhány street food pavilon, kürtöskalács, forralt bor, fűszeres almalé.
Gödöllő főtere Gödöllő - EgyébGödöllő főtere Gödöllő - EgyébGödöllő főtere Gödöllő - EgyébGödöllő főtere Gödöllő - EgyébGödöllő főtere Gödöllő - EgyébGödöllő főtere Gödöllő - EgyébGödöllő főtere Gödöllő - EgyébGödöllő főtere Gödöllő - EgyébGödöllő főtere Gödöllő - EgyébGödöllő főtere Gödöllő - Egyéb
Még több kép (7 db) >>
Kihagyhatatlan 2023. november 6.gyerekekkel járt itt
Gödöllő főterét, a Szabadság teret nem szabad kihagyni ha a városban járunk. Gondozott zöld park, pihenő padokkal, szökőkúttal. A HÉV megállótól pár perc sétára található, közelben van a városi piac is. A Kastély irányából egy gyalogos és kerékpáros aluljárón keresztül közelíthető meg.
Még több kép (7 db) >>
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Gödöllő főtere Gödöllő a térképen
2100 GödöllőSzabadság tér