Környezettudatos művészet, ahol mindenféle anyagból, hulladékból készített művészi alkotást láthatunk közel 70 magyar művész fantasztikus világával, amiből szobrok, kisplasztikák, használati és design alkotások készülnek a Galéria és a Bolt polcaira.
Kihagyhatatlan 2025. március 22.gyerekekkel járt itt
Benéztünk, ott is ragadtunk, nekünk nagyon tetszett a kiállítás az Eco Art Galériában, ajánljuk mindenkinek életkortól függetlenül! Érdemes megkeresni a Galériát a Kastély "alatt", nézelődni, keresgélni az újrahasznosított anyagokból készített szobrok, hangszerek, ékszekerek között!
Külön köszönjük a rögtönzött tárlatvezetést, humort, kedvességet, amit az eladónőtől kaptunk bent! Vissza fogunk menni, az ékszereket nem volt időnk alaposan megnézni.
Kihagyhatatlan 2025. március 22.barátokkal járt itt
A Galéria váratlanul művészi és élvezetes, lenyűgöző élményt nyújt ahhoz képest, hogy a művek alapanyagai egyébként a szemétben kötnének ki. Csak a művek megtekintése nagyon jó program, de meg is lehet őket venni. Kivételes.