11. helyezett
városi Múzeum közül
Kategória
Múzeum

Eco Art Galéria és Bolt Gödöllő bemutatkozása

Környezettudatos művészet, ahol mindenféle anyagból, hulladékból készített művészi alkotást láthatunk közel 70 magyar művész fantasztikus világával, amiből szobrok, kisplasztikák, használati és design alkotások készülnek a Galéria és a Bolt polcaira.

2 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Kedvezményes ár félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre

Eco Art Galéria és Bolt Gödöllő vélemények

Kihagyhatatlan 2025. március 22.gyerekekkel járt itt
Benéztünk, ott is ragadtunk, nekünk nagyon tetszett a kiállítás az Eco Art Galériában, ajánljuk mindenkinek életkortól függetlenül! Érdemes megkeresni a Galériát a Kastély "alatt", nézelődni, keresgélni az újrahasznosított anyagokból készített szobrok, hangszerek, ékszekerek között!
Eco Art Galéria és Bolt Gödöllő - Egyéb
Kihagyhatatlan 2025. március 22.barátokkal járt itt
A Galéria váratlanul művészi és élvezetes, lenyűgöző élményt nyújt ahhoz képest, hogy a művek alapanyagai egyébként a szemétben kötnének ki. Csak a művek megtekintése nagyon jó program, de meg is lehet őket venni. Kivételes.
Eco Art Galéria és Bolt Gödöllő - Egyéb