Gógánfai kápolna Gógánfa

Gógánfai kápolna GógánfaGógánfai kápolna Gógánfa
Gógánfai kápolna GógánfaGógánfai kápolna Gógánfa
7 fotó

Gógánfai kápolna Gógánfa bemutatkozása

A kápolnát 1784-ben Gyömörey József földesúr építtette.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
88.500 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz

Gógánfai kápolna Gógánfa vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 805 városban járt márFelfedező - 2566 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 50510 feltöltött kép
Átlagos 2024. november 1.egyedül járt itt
Jó, bevallom, hogy tulajdonképpen a kápolna állított meg itt, amikor erre csavarogtam, ez a sarok két út találkozása, talán a falu központja lehet. Hát ide passzintották azt, ami idefér. Feltételezzünk, hogy a kápolna volt itt legelőször. Ezt könnyű volt kitalálni, mert rajta áll, hogy a helyi földesúr 1784-ben építtette.
Gógánfai kápolna Gógánfa - Külső képGógánfai kápolna Gógánfa - EgyébGógánfai kápolna Gógánfa - Külső képGógánfai kápolna Gógánfa - Külső képGógánfai kápolna Gógánfa - Külső képGógánfai kápolna Gógánfa - EgyébGógánfai kápolna Gógánfa - Külső kép
Még több kép (4 db) >>