A tóparti terasz az, ami miatt leginkább érdemes betérni

Posseidon Panzió & Étterem GyékényesPosseidon Panzió & Étterem Gyékényes a térképen

2024. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 7.
Az étterem a Gyékényesi kavicsbánya tó partján helyezkedik el, közvetlenül a vízpart feletti, fedett teraszokkal.
Az elhelyezkedés, a kilátás az, amiért főként érdemes meglátogatni a helyet. Az asztalok tisztaságán még lehetne javítani. A kiszolgálás bár rendkívül udvarias, kicsit lassú. Néhány hete előfordult velem, hogy telt házas időszakban vendégeimmel 45 perc után kaptuk meg, az egyébként kifogástalan ételt. Legutóbb bajor füstölt csülköt rendeltem steak burgonyával és bajorkáposztával. Az igazán bőséges adagot most gyorsabban kihozták és a tálalás - ahogy a fotó is mutatja - kellően látványos volt. Látványos, de nem praktikus! A viszonylag kis tálban felhalmozott steakburgonya tetejére elhelyezett ropogós, keményre sült bürkélyű csülök darabokat ugyanis nem lehetett a burgonya tetején elvágni, csak az asztalon lévő szerviztányéron tudtam őket nagy nehezen darabolni. A steakburgonya köret mennyisége számomra kicsit túlzott volt, ahogy a fűszerezése is, bár ez ízlés dolga.
Az ár-érték arányt elfogadhatónak tartom.
A helyet kipróbálásra mindenképpen ajánlom.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos