Kiváló 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hobár halsütő a gyenesdiási termelői piacon működik, innen keszeget rendeltünk, továbbá sült krumplit, bodzaszörpöt és zirci apátsági búzasört. A hal friss volt, ropogós, amilyennek lennie kell. A pultos korombeli ötven körüli úriember, kedves, mosolygós kedélyes. Öröm látni, hogy e piacon négy büféből négy kínál kézműves csapolt sört, ketten Starit, egyik Blondert és egy valaki Rizmájert. S mellette még palackban is kaphatóak a zirci apátsági sörök. A keszeg, a sült krumpli, 3 bodzaszörp és egy sör volt 3480 ft. Nem kevés, nem sok. Jó volt itt lenni.
Minden évben ellátogatunk, a termelői piacra sült keszeget enni. A megpucolt, beirdalt, paprikás lisztbe forgatott és forró olajban ropogósra, barna színűre megsütött hal, gyönyörű látványa tárul elénk, és amikor a húsát finoman lehúztuk, már csak az élvezetnek adtuk át magunkat. Köszönjük,...