Jó 2019. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sümegen nyaraltunk, amikor keszthelyi kirándulásunk után út közben megálltunk ebédelni a párommal Gyenesdiáson. Nem voltunk nagyon éhesek, ezért csak menüt kértünk. Egy megnyerő külsejű, fiatal pincér azonnal elmagyarázta, hogy ötféle levesből, illetve főételből válogathatjuk össze, mit szeretnénk enni. Kellemes időben a teraszon ültünk le. Kissé pecsétes terítő fogadott bennünket, de mi ezt megfordítottuk, s máris eltűntek a foltok. Az innivaló, majd a leves időben érkezett, de a vadpörköltre igen sokat kellett várni. A fizetésre is kb. 15 percet kellett várni. Ami miatt mégis pozitívan marad meg bennünk ez a csárda: Ilyen finom pörköltet még életemben nem ettem. "Megtartjuk a szakácsot!" - mondanák mások.
Ma tértünk be az étterembe először, de nem utoljára, svédasztalos hétvége van, barátságos fogadtatás, meleg, ízletes, sokféle étel közül lehetett választani!
Nem szeretek leértékelni semmit és senkit de ez a hely borzasztó! Megérkeztem a két kisfiammal ,hogy ebédelünk egy jót. A személyzetből aki hozzánk jött felvenni a rendelést nem igazán volt a helyzet magaslatán. Flegma stílusával próbálta a rendelésünket kérni ami már felháborító de ezen...
Nyaralásunk egyetlen mélypontja volt ez a hely. Elöljáróban csak annyi, hogy a vacsora legjobb eleme a gyömbér üdítő volt. Az ételekkel sok helyen mellé lehet nyúlni, természetesen nem mindenkinek ugyanaz az ízvilága, de a flegma/lekezelő stílus úgy néz ki itt még igencsak dívik. 2 ételt...