2014. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
A fő út mellett saját parkolóval rendelkező, étterem.pizzázó-valutaváltó egység. Nádtetős, virágos , tiszta épület. A kinti terasz is elég hűvös volt ahhoz, hogy ott ebédeljünk, de bent is bőven van hely. Kultúrált hely, nem szól sem a rádió, sem a cigányzene, nem dohányoznak sehol sem. A kiszolgálás rendkívűl gyors, nincs olyan, hogy én asztalom-te asztalod, a pincér bármelyik asztalhoz odamegy, ahová éppen leültek. A kiszolgálás szinte családias, nem merül ki az ételek rendelésében, néhány apróbb mondat is elhangzik a pincértől: ma jó időnk van, menjenek le a strandra, szép a táskája.
Mikor mi is érdeklődünk valamiért, leül mellénk, elbeszélget, de csak pár másodperc, azt mondja neki ez is pihenés.
A vad ételektől a halakon át a gombócig minden van itt, csak kérni kell de van menüs étkeztetés is. Persze az étlapos adagok nagyobbak. Itt a hangulatot nem a díszítés viszi az étterembe, hanem a pincérek.
Az árak kifizethetőek, nincs lehúzás, lehet fizetni bankkártyával, SZÉP kártyával, utalvánnyal, bármit elfogadnak.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Nádas Csárda további értékelései
2023.11.04a párjával
![]()
Ma tértünk be az étterembe először, de nem utoljára, svédasztalos hétvége van, barátságos fogadtatás, meleg, ízletes, sokféle étel közül lehetett választani!
2023.08.06gyerekekkel
![]()
Nem szeretek leértékelni semmit és senkit de ez a hely borzasztó! Megérkeztem a két kisfiammal ,hogy ebédelünk egy jót. A személyzetből aki hozzánk jött felvenni a rendelést nem igazán volt a helyzet magaslatán. Flegma stílusával próbálta a rendelésünket kérni ami már felháborító de ezen...
2022.07.30gyerekekkel
![]()
Nyaralásunk egyetlen mélypontja volt ez a hely. Elöljáróban csak annyi, hogy a vacsora legjobb eleme a gyömbér üdítő volt. Az ételekkel sok helyen mellé lehet nyúlni, természetesen nem mindenkinek ugyanaz az ízvilága, de a flegma/lekezelő stílus úgy néz ki itt még igencsak dívik. 2 ételt...
Villa Panoráma Gyenesdiás
112.500 Ft / 2 fő / 5 éjtől ellátás nélkül