Festetics-kilátó Gyenesdiás

Festetics-kilátó GyenesdiásFestetics-kilátó Gyenesdiás
Festetics-kilátó GyenesdiásFestetics-kilátó Gyenesdiás
7 fotó

Festetics-kilátó Gyenesdiás bemutatkozása

2022. március 30-tól újra látogatható a megújult kilátó Gyenesdiáson,  melynek 3. emeletéről festői panorámában lehet részünk a Keszthelyi-öbölre tekintve. A Nagymező széléről indulva könnyed sétával érhető el.

8 vendég értékelése alapján

75%
Érdekes
25%
Kihagyható
Időpazarlás

8 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Villa Panoráma Gyenesdiás - Kedvezményes ajánlat
36.180 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely

Festetics-kilátó Gyenesdiás vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 135 városban járt márFelfedező - 54 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1815 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 29.gyerekekkel járt itt
Balatoni tartózkodás alatt egy kirándulást tettünk Gyenesdiásra. Ott a Festetics Kilátóba. Jó kis túra, de megéri. Ajánlom mindenkinek.
Festetics-kilátó Gyenesdiás - EgyébFestetics-kilátó Gyenesdiás - EgyébFestetics-kilátó Gyenesdiás - EgyébFestetics-kilátó Gyenesdiás - EgyébFestetics-kilátó Gyenesdiás - EgyébFestetics-kilátó Gyenesdiás - Egyéb
Még több kép (3 db) >>
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 19.a párjával járt itt
A Festetics-kilátó kihagyhatatlan, ha Keszthelyen/Gyenesdiáson vagy Hévízen nyaral valaki. A túrázás szerelmesei csodás ösvényen juthatnak fel a kilátóhoz, míg a lustábbaknak lehetőségük van szinte majdnem a kilátóig kocsival felmenni.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 6 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.