Jó 2012. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az eleve jó ajánlólevél egy vendéglőhöz, ha saját tenyésztésű állatok húsát dolgozzák fel. S az is, ha a felvágott házi készítésű. A Birka csárdában nem is álltunk ellen a csábításnak, felszerelkeztünk jóféle disznóságokkal, helyben készült „házi” kolbásszal, „házi” szalámival Tokajba menet. Szerettük az esztétikus belső teret, a jó magyar ízeket. Nincs itt sok varázslás, de szívvel működtetik a csárdát, a pörkölt az pörkölt, ahogyan lennie kell a dödölle meg dödölle.
Azon ritka helyek egyike, ahová visszajárunk. Eddig minden bent foglaltunk helyet, legutóbb kiültünk a teraszra, mely az épület háta mögött van, a főút zajától elzárva. Babgulyást rendeltünk szürkemarhával és füstölt mangalica csülökkel. Sűrű, tartalmas, kifejező ízű lében jó állagú babot,...
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a birkaételeket. Én sztapacskával a Feleségem főtt burgonyával fogyasztottuk a birkapörköltet. Fenséges volt Az étterem igazi csárda hangulatu. Nagyon udvarias személyzettel.
A Birka csárdában több éve voltunk először, kifejezetten jó élmény volt. Azóta megfordultunk itt még jó párszor, legutóbb tavaly nyáron. A viszonylag rövid étlapot, mely a magyar konyha klasszikusait nyújtja, nagyjából végigettük a babgulyástól a töltött bordán át a palacsintáig, a hagymás...