Délelőtt érkeztünk a városba és láttuk, hogy 16 órára végzünk a többi programunkkal és jöhetünk fürdőzni kedvezményesen. Itt a camping a gyógyfürdő az élmény és a strand egy területen van és egy jeggyel lehet is mindent igénybe venni. A kinti rész fákkal tele, szép zöld több medencével és büfével, játékokkal.
Mi az épületben a gyógymedencét és a lazító medencét vettük igénybe. A gyógyból a 36 fokost, van melegebb is, de ez nekünk teljesen megfelelt. A büfét is kipróbáltuk, kis vacsorának elég volt. Kellemesen telt az időnk, jó volt itt lenni.
Kihagyhatatlan 2016. július 27.a párjával járt itt
Gyomaendrődön most jártunk először, nem csalódtunk sem a környékben, sem a fürdőben. /Sem a hotelben, de ezt ld. másik értékelés/ A fürdóben két hétköznap voltunk, kellemes időben. nem volt zsúfoltság, a zöldterületen és medencékben sem. Tetszett, hogy kinn és benn is volt mind úszó, mind gyógymedence, utóbbi árnyékolva.
Az élménymedencében sokáig mentek az élményelemek, alig tartottak szünetet. Szauna is működött külön felár nélkül. Olcsó a belépő, mindenkinek ajánlom a szép környéke miatt is.
Egy hetet töltöttünk el a családdal Gyomaendrődön, ahová beutalóval, célzottan gyógykezelések miatt mentünk. A fürdő nagyon barátságos, már-már családias, nincsenek meg a számomra bosszantó, nagy strandokra jellemző tömegnyomor és személytelenség. Itt már második nap nevén szólítják az embert a kezelések egyeztetésénél, a személyzet kedves, a környezet tiszta.
Masszázst, tangentort, szénsavasfürdőt, gyógytornát vettünk igénybe. 2 éves kisfiamnak is maximálisan megfeleltek a medencék. Még úgy is elégedettek voltunk, hogy 7-ből 6 nap esett az eső. A fedett medencék kárpótoltak minket. Csak ajánlani tudom.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 4 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.