2014. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 25.Itt töltöttük szabad 1 hetünket a párommal!Egyben itt lakunk ebben a kis városban,Gyömrőn!Azért esett erre a helyre a választásunk,mert túl messzire nem is szerettünk volna menni,és kiszerettük volna pihenni a munka fáradalmait Gyömrő legszebb övezetében,a Negresco melletti,kis tóval ellátott Bagoly fogadójában,ahol most először jártunk!
Nos!
A fogadónak külön parkolórésze van,sorompóval elválasztva az ottani lakók elöl!Már a gépjárműből kiszálva gyönyörű látvány fogadott a Gyömrői tóra!
A fogadó ajtaján belépéskor,nagyon finom,ínycsiklandozó illatok repkedtek ki a konyhából!De ezt elmondhatom,hogy minden nap,más és más lenyűgöző,nyáltermelő illatokat ismerhettünk meg!Így legalább tudtuk,hogy biztos remek a konyhájuk!
Nagyon szép tiszta a bárpult,étterem,és a fogadó többi része is!
Bár az ételekről nem igazán tudok mesélni,mert az étlap láttán,az áraktól kicsit visszahúztuk magunkat,így úgy döntöttünk,hogy megkíméljük pénztárcánkat a kihalás szélétől,így csak desszerteztünk!Ami isteni volt,a Túrógombóc,csokiöntettel!
A személyzettel teljesen nem vagyok megelégedve!!Annyira látszik pár itt dolgozón,hogy nagyon kínzás az itt dolgozás!Se egy mosoly,vagy egy szép hang,egy kedves tett!Nem is nagyon éreztem jól magam a közelükben!Vagy mi voltunk furcsák számukra?? :) Nem nagyon szerettünk lejárni az étterem részére!Inkább a szobánkban voltunk csak 2esben!Bár egyik napon,benyitottak a szobánkba,és elég ciki volt!Kártyával történik a szobákba a belépés!A recepción azt mondták senki nem tud bemenni más kártyával,más szobába!Hát ez nem így lett! :) Bár volt egy nagyon aranyos lány,aki az első itt töltött napunkon felmondott!Amit nagyon sajnáltam,mert egyedül ő volt az,aki tudott kedvesen beszélni!
Nagyon tetszett a kis lift,ami felvitt a szobákhoz!
A szobánk tiszta,és rendezett volt!Kilátás a szép tóra,ami eléggé lenyűgözött,le is fotóztam az ablakunból kinézve!Bár ezekre az apró hibákra,amiket most lefogok írni,figyelhetett volna a takarító szervezet!A tv,az jobb ha nem is kapcsoltuk be!Recsegett,zúgott!Távirányitóból elem lemerülve!Fürdőszobában a villany egyik nap kiégett!Szerintem ezekre figyelhetnének minden vendég után!Plusz még,hogy a kijárat irányában 5 percet kell arra várni,dudálással,integetéssel egybevéve,hogy azt a fránya sorompót kinyissák!Mindig ünnepeltünk,mikor végre kinyitották! :D
Esténként,hajnalokban,örültem,ha eltudtam aludni,mert olyan nagy ricsajozások,bulik,és dörömbölések hallatszottak fel a szobánkba!Persze ez nem minden este volt így! :) De többször előfordult!
Van wellness terem is,de azért is külön kell még fizetni!
Wifi lehetőség teljesen biztosítva!
Egybe véve mindent,azért nagyon jól éreztük magunkat,és egymást! :)
De az a NyUgaLoM,ami ott van!
Fantasztikus! :)
Pont az,ami akkor nagyon kell az embernek!Főleg egy szerelmes párnak! Szépsége,és nyugalma miatt ajánlom mindenkinek!!
Kilépéskor el ne felejtsünk bele írni a Vendégkönyvbe!
És ajánlom én magam!Ha nagyon egyedül szeretnénk párunkkal tölteni a szabadidőnket,a tó melleti kis parkban megtehetjük!
Vagy a tó melletti focipályán sportolhatunk,majd ha végig megyünk az erdőn,még egy tóra bukkanhatunk,ahol bedobhatjuk pecabotjainkat egy kis horgászatra!
Jó pihenést mindenkinek,aki kedvet kapott a Bagoly fogadóba ellátogatni! :)
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Bagoly Fogadó további értékelései
2021.09.09egyedül
![]()
A vendéglátás ellentéte ez a hely. A dolgozók kedvetlenek, a szoba lelakott és ódon, a reggeli idő előtt be lett szedve, így aki nem az elején érkezett, az koppant. Persze kérésre összedobtak egy nagyjából egy kisétkű gyereknek elég adagot, mindezt 2 ezer forintért. Csak is az elhelyezkedése és...
2019.09.14gyerekekkel
![]()
Adva van egy jó kis baráti társaság, összeszokott, többször együtt utazós. A csapatban három gyerkőc, 11,10 és 5 évesek. Az évek alatt sok sok helyen jártunk már, több wellnes szállodát próbáltunk. Gondoltuk nyár végén még egyet csavargunk együtt. Egy pest megyei tóparti fogadóra esett a...
2019.04.18gyerekekkel
![]()
Egy hétvégi kikapcsolódásra vittem el két kis unokámat a fogadóba, abban a reményben, hogy lubickolhatnak. 2 email, 2 telefonos egyeztetés után, /JELEZTEM, HOGY 2 KICSI GYEREKKEL ÉRKEZEM/ Péntek este fürödhetünk, de másnap reggel már az ajtóban közölték velem, nem fürödhetnek a kicsik, mert mi...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony
42.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval