Nem szokásuk a helyükön tartózkodni, néha kint cigiznek az asztalnál ülve, és ha vendég vár rájuk, akkor sem mennek be segíteni. - Superior felárat aggattak ránk egy franciaerkélyes lyukért, amiben a pótágy elhelyezése után csak egyirányú közlekedés vált lehetővé. . . Amikor ezt megreklamáltam, a hölgy (tulaj? - neve senkinek sincs. . . ) felajánlott egy olcsóbb, ámde csak ablakos és fehér falra néző szobát, majd közölte, hogy visszaadja a pénzem (magyarul: ha nem tetszik, le is út, fel is út). - Nem volt WC-papír, amikor kértem a recepción, a kezembe adtak 2 tekercset, nem törődve vele, hogy épp sétálni indultunk-e vagy sem. - Nincs légkondi (ahol volt, ott lecsapta a szinten a biztosítékot, amiért a vendégnél durrogtak), a ventilátorért élet-halál harcot folytatnak a szobák (mi vittünk sajátot). - A "wellnessben" hideg a víz (még jó, hogy a tó kiváló minőségű volt), a konditerem pedig egy alagsori csempés "mosószoba", ahol bármely horrorfilmet le lehetne forgatni. . . - Reggelire mindig ugyanaz a "hidegtál" választéka (sonka és kolbászkarika), fűszerezve hol szétfőtt virslivel, hol lecsóval (a tojásrántotta luxustermék lehet). A tejért könyörögni kell, mindig azt gondoltuk, épp fejik a tehenet az udvaron :-)
- A vacsora átlagos vagy azon aluli (pl. desszertnek alma, ami helyett végül dinnyét hoztak). - A parkolóból nem lehet kijutni, hiába szól az ember a recepción, nem nyitják fel a sorompót. Mindenki kénytelen dudálni, az utcában lakók biztosan boldogok. A recepciós közölte, hogy ki fog rakni egy "Dudálni tilos! "-táblát, majd mikor jeleztem, hogy én is kimennék 2 perc múlva, dafke nem nyitotta ki senki a sorompót - és akkor a vendég a hülye. - Egyszer 10 perccel vacsorakezdés előtt érkeztünk az étteremhez (nem volt nálunk óra), a felszolgáló lány készségesen be akart engedni minket (gondolta, hogy nem rágjuk le addig a tapétát), de a recepciós ezt hallva felhördült: "Mi van? ? ? Na nehogy már! Hát hány óra van? ? ? " Elég lett volna, ha annyit mond, hogy legyünk szívesek a teraszon várakozni, nemsokára nyitnak :-)))
- A szobakártyát le szerettük volna adni strandra menet, mire megsértődtek (mivel emiatt oda kell cammogni a recepcióra), és közölték, hogy a recepción kihelyezett tálba(! ! ! ) rakjuk a kártyát, ott majd meg is találjuk. Kérdésemre, hogy mi a garancia arra, hogy nem más fogja használni (mivel 80%-ban senki sincs ott), közölték, hogy ott van a kamera. Utólag boldogan nézhettem volna felvételről, hogy ki vitte el a kártyámat, ráad. a szoba folyosóján nincs kamera, így viccesnek tűnt a megoldás. Mikor ragaszkodtam hozzá, hogy tegyék a helyére (a kártyáknak fakkjuk is van, csak lusták betenni), békén hagytak - hozzáteszem, csak a recepciós problémázott, a fiatalemberek készségesek voltak. Röviden: kritikán aluli a viselkedés, az embert elkedvetleníti a vendégutálat :-( Nagyon sokat fizettünk a lehetőségért, hogy kellően rosszul érezzük magunkat a bőrünkben :-(