A helyszín meghatározással egy kicsit bajban voltam. A Drip Pizza kitelepüléses jelleggel kínál catering szolgáltatásokat, konkrétan prémium kategóriás nápolyi pizzát mindenféle rendezvényeken, már évek óta, nagy népszerűséget szerezve. Állandó étteremmel nem is rendelkeznek.
A gyöngyösi Sástó Kemping területén megrendezett augusztusi fesztiválon már visszajáró vendégekként üdvözöltük a Drip Pizzás srácokat. A képek szerintem magukért beszélnek. Jó minőségű alapanyagok - liszt, paradicsomszósz, friss bazsalikom, sonka - kerek nápolyi pizza, amely természetesen frissen készül, 3000 Ft körüli árfekvés. Puritán egyszerűség, tálalás egy darab kartonlapon, amelyre felírják a delikvens keresztnevét vagy rendelési számát. Evőeszköz nincs, szalvéta van. Mindenkinek nagyon ízlettek a pizzák, ráadásul még késő este is lehetett enni, amíg le nem fogyott az alapanyag.