2024. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 2.Ajánlom a helyet másoknak is!
A helyszín meghatározással egy kicsit bajban voltam. A Drip Pizza kitelepüléses jelleggel kínál catering szolgáltatásokat, konkrétan prémium kategóriás nápolyi pizzát mindenféle rendezvényeken, már évek óta, nagy népszerűséget szerezve. Állandó étteremmel nem is rendelkeznek.
A gyöngyösi Sástó Kemping területén megrendezett augusztusi fesztiválon már visszajáró vendégekként üdvözöltük a Drip Pizzás srácokat. A képek szerintem magukért beszélnek. Jó minőségű alapanyagok - liszt, paradicsomszósz, friss bazsalikom, sonka - kerek nápolyi pizza, amely természetesen frissen készül, 3000 Ft körüli árfekvés.
Puritán egyszerűség, tálalás egy darab kartonlapon, amelyre felírják a delikvens keresztnevét vagy rendelési számát. Evőeszköz nincs, szalvéta van.
Mindenkinek nagyon ízlettek a pizzák, ráadásul még késő este is lehetett enni, amíg le nem fogyott az alapanyag.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
75.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval