Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Árazási trükk

Kávé Placc Sástó GyöngyösKávé Placc Sástó Gyöngyös a térképen

Átlagos 2024. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. augusztus 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Évek óta járunk nyaranta a Mátrába Sástóra baráti körben, a kempingben szoktunk megszállni. A környék látnivalóit és vendéglátó helyeit is felfedeztük már, idén új szereplőként jelent meg a Sástó melletti sétány elején a Kávé Placc mobil kitelepülése. Lavazza kávét, fagylaltot és paninit (1600 Ft) árusítanak. A "Mekis" fagyikehelyre hajazó, vanília alapú, gyümölcs öntetes poharas fagyi adagja 1300 Ft. Néhány alkoholos italt is kínálnak, pezsgőt, Aperolt, dobozos Dreher sört. Ottjártunkkor a 4 féle panini közül csak egyféle volt kapható.
Több technikai probléma is adódott, emiatt sokat kellett várakozni a rendelés felvételére és a kiszolgálásra is. Nem működött a számlázó program vagy a gép, de később sikerült ezt megoldaniuk. Érdekes volt az árképzésük, a pultra kihelyezett itallapon (ld. fotó) helyben fogyasztás és elvitel esetén eltérő árazás volt, elég jelentős árkülönbözettel (pl. latte esetén helyben 790 Ft, elvitel 955 Ft), miközben a helyben fogyasztás nem is volt érdemben értelmezhető, minden vásárló papír pohárban kapta az italát. A mobilautó melletti fa alatt volt néhány raklapos ülőhely. Minden esetre árérzékeny és tudatos vevőként nyilván a helyben fogyasztást kértem. Mire hosszas várakozás után megkaptam a kávét, meglepetésre 890 Ft-ot kértek érte. Na ez meg hogy és honnan jött? Ekkor mutatott rá az eladó hölgy az autó oldalán, belül lévő kis falragaszra, amin valóban 890 Ft-os ár szerepelt a latténál. Én meg rámutattam a pulton lévő, vendégek számára jól láthatóan kihelyezett itallapra. A fogyasztóvédelmi szabályok figyelmen kívül hagyása jeleként a drágább, 890 Ft-os árat fizettették meg velem (nem volt kedvem tovább vitázni vagy pl. panaszkönyvbe irkálni, szóval kifizettem), és a pulton lévő, alacsonyabb árakat jelző itallapot utána gyorsan eltüntették. A kávé ízre korrekt volt, de ihatatlanul forró, de nyilván nem emiatt marad számomra emlékezetes a Kávé Placc.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Kávé Placc Sástó Gyöngyös - EgyébKávé Placc Sástó Gyöngyös - BelsőKávé Placc Sástó Gyöngyös - BelsőKávé Placc Sástó Gyöngyös - Étel/italKávé Placc Sástó Gyöngyös - Étel/italKávé Placc Sástó Gyöngyös - Külső kép

Kávé Placc Sástó további értékelései

2024.08.21gyerekekkel
A legrosszabbkor érkeztünk,mert műszaki gondokkal küzdöttek,bankkártyával sem lehetett fizetni. A kiszolgálás kaotikus volt és nem valami túl barátságos,fejetlenség uralkodott. Lehet várni kellett volna a nyitással a gondok megoldásáig és akkor nem távoztak volna a vendégek felemás szájízzel.
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Avar Hotel Mátrafüred
75.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
65.144 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Hunguest Saliris Egerszalók
64.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval