A TV-torony tetejére gyorslift repít fel, ahonnan 1200 méteres magasságból gyönyörködhetünk minden irányban a szuper panorámában. Tiszta időben az északi irányban a Tátra vonulatai is láthatóak. A felnőtt belépő 700 Ft, nyári főszezonban 18 óráig tartanak nyitva. A büfé azonban hamarabb zár, 17:28-kor már nem akartak minket kiszolgálni. A pultos elmagyarázta, hogy egyrészt nekik is lejár a munkaidejük, nincs túlórapénz, másrészt ők is azzal a lifttel mennek le, mint a látogatók, így mire megy le az utolsó lift, neki addigra már cakkumpakk össze kell minden pakolnia, lezárnia a kasszát, stb. Ez érthető, csak hát mi vagyunk a vendégek, de ez nyilván másodlagos szempont. Egyébiránt egyedi hangulatú a hely, nekem nincs tériszonyom, sőt, imádom a magaslati helyeket. A kávézó kínálata alapvetően kommersz italokra épül: Nagyrédei palackos borok: kékfrankos, zweigelt, olaszrizling, hárslevelű, dobozos sörök: Kozel, Gösser, Arany Ászok, Heineken, dobozos és palackos Cola termékek, Cappy gyümölcslevek, Nestea, energiaital, rövidek. A falon körben mini italos, alias "tüske" gyűjtemény látható, ahogy elnézegettem, többségük bontatlan volt. Ételek terén minimális a kínálat: jégkrém, ropi és néhány csokiszelet. (a korhűség kedvéért: 2016 augusztusi fotókat tudtam feltölteni, azóta történt némi árváltozás minden tekintetben, de egyébként nem drága hely). Személyenkénti fogyasztásunk egészen pontosan 0 Ft volt.