Gyöngyös belvárosában HÁZIAS ÍZEKKEL és HELYI BOROKKAL kedveskedünk a hozzánk betérőknek. Hangulatos (retró) borozónk gyakran helyszíne kisebb baráti találkozóknak, céges rendezvényeknek. Külső rendezvényekre, esküvőkre sátrak, székek, evőeszközök bérelhetőek.
A vendégeink számára ingyenes parkolási lehetőség, illetve Wi-Fi biztosított. Legyen a vendégünk Ön is! Várjuk szeretettel!
Házias, magyaros, fűszere ételeket, közepes minőségben készítő étterem, amely már jó pár éve megbízhatóan működik Gyöngyösön, a belváros szélén, egy elég forgalmas utcában. Ez az utca is a fizető övezetbe tartozik.
Az ajtón belépve mintha egy lepattant kocsmába lépnénk be - tipikus helyi arcok talponállóznak - de innen gyorsan tovább is terelt bennünket a jókedélyű pultos hölgy, miután pár hangoskodó arcot leoltott és lecsendesített. A pincében Nemo kapitány tengeralattjárójába csöppenünk, amely fura módon faragott asztalokkal és lócákkal van berendezve. A tulajdonos pasas egy megszállott gyűjtő, kb. mindent gyűjt, amit itt ki is állít. Fegyverek, pisztolyok, kések, bicskák, egyéb 2. VH-s, német harci relikviák, tengeralattjárós, tengerészeti cuccok, Star Wars ereklyék, még volt szerintem más is, de hirtelen ezeket tudtam felidézni. Komplett tengernagyi egyenruha, amelybe beöltözve a főnök meg is lett örökítve egy remek képen. De egyébként tényleg nagy arc, amikor látta az érdeklődésünket, lelkesen körbevezetett minket, megmutogatta a legbecsesebb kincseket. Az étlap elég hosszú, és az ételek nagyon olcsók. Talán a legkedvezőbb árakkal itt találkoztunk a városban. Az ételek többségéből van kis- és nagy adag is. Hús-centrikus ételek a dominánsak. A kis adag cigánypecsenye egy ezres sem volt, hozzá a paradicsomsaláta 300 Ft. A krumpli mirelit volt, a hús kicsit zsíros. Az ételeket gyorsan megkaptuk, a konyha nagyon pörgősnek tűnt. Persze ez a cimboráknak nem okozott problémát, mert ők úgy szeretik, csak én vagyok finnyás állítólag. Mindenki elégedett volt az ételekkel, jóllaktunk. A mosdó nagyon leamortizált állapotú, mintha egy hadtest végigvonult volna rajta előttünk.
Bearanyozta a nagy karácsonyi vásárlást ezüst-szombaton a Kulacs Étterem Gyöngyösön. Miután a vásárlási őrületen túljutottunk,arra gondoltunk; ismét betérünk Gyöngyösön a kedvenc helyünkre. Kicsit félve mentünk,mert előzőleg nem foglaltunk helyet ebédre,de kellemesen csalódtunk.
Ismét örömmel fogadtak és helyünkre kisértek,majd azonnal felvették a rendelést. A frissensültek el is készültek kb. 10 perc alatt s jóizűen elfogyasztottuk. Következő kellemes meglepetést volt,hogy névnapunkon köszöntöttek - utólag is - az étterem dolgozói. Nagy udvariasság,gyors kiszolgálás,kiváló ár-érték arány. CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Évek óta visszajárunk ide! Egyszerűen imádjuk! Ritka helyek egyike ahol még udvariasak a felszolgálók! Házias ételek , frissensültek közül lehet választani. A legolcsóbb étterem amit jelenleg tudok. Az adagok is megfelelőek. Ingyenes parkoló van az udvarában. Csak ajánlani tudom azoknak akik házias ízekre vágynak!
Messze a legszuperebb hely, ahova betértem. Minden szempontból max csillagot adok, sőt. . . többet is adnék ha lehet! A hely magával ragadó, lenyűgöző stílusú, mintha Némó kapitány hajóján jártam volna. . . egyszerűen, mint egy varázslatos, párhuzamos dimenzió. . . Nem tudok betelni vele. Biztosan ajánljuk mindenkinek és visszatérünk!
Döbbenet az arcunkon mikor beléptünk, ezt a pultos egyből észrevette mert közölte velünk ha enni akarunk le kell mennünk a lépcsőn. A döbbenet azért volt mert egy kocsma szerű helyiségbe léptünk be a jobb oldali ajtón (javaslom a baloldali ajtó használatát!
) A leves az mind a kettőnké sós volt egy kicsit a főételhez én rendeltem rántott gombát köretnek, de azt elfelejtették és néztek rám mikor hiányoltam, de az egyik pincér az rögtön kapcsolt agyilag és intézkedett. Jó hangulatú kiváló ár/érték arányú étterem a tisztaság viszont igencsak kívánni valót hagy maga után! Az asztal hová leültünk tiszta morzsa és vizes volt az előző vendégek után! Én takarítottam le! A mosdó meg egyenesen szörnyű szagilag és minden szempontból!
Egyszerű kis hely, de változatosak az ételek, eddig mindig jókat ettünk. A város központjában található, tehát jól megközelíthető a hely. Az ételek megfelelőek, az adagok is kielégítőek voltak. A kiszolgálás is jó általában. Talán negatívumként az mondható el, hogy a közelében parkolni egy forgalmasabb hétköznap elég nehéz, és maga a hely kicsit kicsi, szűkös.
20 év kihagyás után visszatértem feleségemmel a Kulacsba. Mintha megállt volna az idő. . . ugyanaz a tulajdonos,a hely. Sokan voltak az étteremben de ennek ellenére gyors volt a kiszolgálás. Az adagok a levesnél is és a főételnél is megfelelőek voltak (egy férfinak is bőséges). Ár érték arányban mindenkinek ajánlom hogy egyszer térjen be!
Évente kétszer-háromszor járunk Gyöngyösön. Mindig ide jövünk ebédelni. Mindennel meg vagyunk elégedve, szuper ételek, udvarias kiszolgálás. Ha Gyöngyösön járok, csakis ide térek be a feleségemmel. Ráadásul a kedvenc étele, a rántott békacomb is kapható itt. 5 csillagos részemről. Ezt a helyet már több ismerősömnek is ajánlottam.
Korrekt,udvarias kiszolgálás,nagy adagok,kiváló ár-érték aránnyal. Itt nincs mellébeszélés,cicoma, itt biztosan jól lakunk. A hely kicsit szűkös,és a papír alátéteket az asztalon is gyakrabban cserélhetnék,de mindez eltörpül amellett hogy kiváló helyről van szó.
A múltból itt maradt, nosztalgiázásra nagyszerű hely!Hatalmas adagok, nagy-nagy olcsóság, igényes tálalás, vidám, természetes, figyelmes kiszolgálás, nagyszerű étkek!! Kihagyhatatlan!!!!A pincérek lelkes hozzáállásán látszik, hogy szívügyük a munkájuk!!Kár, hogy ritkán járunk erre!!