A Molnár Pékség a gyöngyösi piac épületében található, a főbejárat közelében. Szimpatikus volt, hogy a zárás előtti percekben beesve i kedvesen, türelmesen fogadtak, egyáltalán nem éreztették, hogy már zárnának és csak a terhükre vagyunk. Barátságos árfekvés, jellemzően ismert sós és édes péksütemények, a kenyerek többsége már elfogyott.
Közepes gépi kávé (2990 Ft) műanyag pohárban. Helyben talponállózni lehet, a pékség előtti folyosó részeken vannak padok és bárasztalok. Klasszikus túrós táska és kakaós csiga (219 Ft) mellett meggyes rácsos volt még az édes péksütemények közül. Megtetszett a szilvalekváros-tepertős papucs (170 Ft), a meggyes mellett abból is vettünk egyet-egyet. Mentes, bio vagy light pékárut nem láttam a pultban. Vettünk kimérve krumplis pogácsát (314 Ft) és 2 stanglit.